Stało się.. S6 C5 2001 :)
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
A6 i jego pochodnie to bardzo dobre auto segmentu E. Niestety A8 z segmentu F jest z aluminium i waży podobnie co A6 więc przy tym samym silniku i mocy bedzie miało podobne osiągi. Jedzmy dalej...A6 i jej pochodne sa mniejsze od A8 więc nie bardzo wiem jak może mieć więcej miejsca (z wyjątkiem bagaznika w wersji kombi) wg mnie ma wyraźnie mniej miejsca od A8 i na szerokośc i na długość. Jeździłem to wiem.
Jak komus się nudzi A8 S8 to zawsze może sobie kupić cos gorszego jak A6 i pobawić sie w zaprzyjaźnionym klubie A6
Porowniania to są na przykladzie mojej A8 i kilku A6 łącznie z RS6 C5 z którymi miałem do czynienia.
Moja A8 to nie ulep-dbam o nią a i wspomniane szóstki tez nie były złomami.
Jeszcze raz powiem że pisanie że A6 jest pod jakims względem lepsze to jest niedorzecznośc bo to nie ta klasa auta w całej okazałości.
A jak bedziecie psioczyć jeszcze na A8 to wam ten temat zamkne i bedzie spokój <hehe>
Jak komus się nudzi A8 S8 to zawsze może sobie kupić cos gorszego jak A6 i pobawić sie w zaprzyjaźnionym klubie A6
Porowniania to są na przykladzie mojej A8 i kilku A6 łącznie z RS6 C5 z którymi miałem do czynienia.
Moja A8 to nie ulep-dbam o nią a i wspomniane szóstki tez nie były złomami.
Jeszcze raz powiem że pisanie że A6 jest pod jakims względem lepsze to jest niedorzecznośc bo to nie ta klasa auta w całej okazałości.
A jak bedziecie psioczyć jeszcze na A8 to wam ten temat zamkne i bedzie spokój <hehe>
-
- Forum Audi A8
Spokój jest dawno tylko ktoś tu ciągle odkopuje dyskusję, masz u mnie ostrzeżenie za naciąganie 9pkt regulaminuApophis pisze: A jak bedziecie psioczyć jeszcze na A8 to wam ten temat zamkne i bedzie spokój <hehe>
PS. Ponawiam to co pisałem kilkanaście postów temu:
Kamilson100 pisze:nie wymuszaj OT w moim temacie, chcesz porozmawiać to zapraszam na PW
A jak już będzie "spokój" to proszę moderatora o pozamiatanie <kwiatek>
Ostatnio zmieniony 20 lut 2014, 21:07 przez Kamilson100, łącznie zmieniany 2 razy.
A o czym ja pisałem jak nie o kombi.Apophis pisze:A6 i jej pochodne sa mniejsze od A8 więc nie bardzo wiem jak może mieć więcej miejsca (z wyjątkiem bagaznika w wersji kombi)
A6 to nie gorszy samochód, tylko inny. Gdyby wszystkie samochody były takie same to by było nudno na świecie. No i klubów by było jak na lekarstwo a co za tym idzie i administratorówApophis pisze:Jak komus się nudzi A8 S8 to zawsze może sobie kupić cos gorszego jak A6
No i to dobrze akurat o Tobie świadczyApophis pisze:Moja A8 to nie ulep-dbam o nią
No kombiak bagażnik ma pakowniejszy, dla mnie lepszy, ale co kto woli. Na szczęście jest wybór w klasach samochodów.Apophis pisze:Jeszcze raz powiem że pisanie że A6 jest pod jakims względem lepsze to jest niedorzecznośc bo to nie ta klasa auta w całej okazałości.
E no nikt nie psioczy na A8 tylko dyskutujemy i na szczęście jest różnica w poglądach.Apophis pisze:A jak bedziecie psioczyć jeszcze na A8 to wam ten temat zamkne i bedzie spokój <hehe>
Ale faktycznie zamknąć by się ktoś sam mógł, to i temat by dalej merytorycznie się rozwijał <hura> bo ktoś tu bardzo emocjonalnie podchodzi do sprawy,psuje tym wątek o pięknym kombiaku kolegi Kamilson100,
Dlatego proszę nie zamykać tematu <jezu>
-
- Forum Audi A8
Dokładnie takGabriel pisze:A6 to nie gorszy samochód, tylko inny. Gdyby wszystkie samochody były takie same to by było nudno na świecie. No i klubów by było jak na lekarstwo a co za tym idzie i administratorów
No tak, bo jest mniejszy, idąc dalej tą ideologią to R8 to już całkiem złom poprawiłeś mi humor i mimo tego, nadal będę mówić że jest świetny i dodam jeszcze, że lepszy pod wieloma względami od mojej S-klasy i poprzedniego Lexusa LS460Apophis pisze:Jak komus się nudzi A8 S8 to zawsze może sobie kupić cos gorszego jak A6
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
-
- Forum Audi A8