![]() |
![]() |
A8team na facebooku
A8team na facebooku
A8Team jest na Facebooku ale tam jest cisza czy reanimujemy to?? czy nie ma sensu..
ktoś z forum to założył..
ktoś z forum to założył..
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
No tak od tego każdy ma ten tel. ale i trzeba płacićlabas pisze:Od tego mam telefon.danielos8 pisze:mozna mieć kontakt z osobami bedąc za granicą itp

Skype ani gg nie mam bo moge na tym FB pogadać i jak na gg i jak na skype przez kamerke

W większości FB to zbieranina leserów co pokazują jaty co on są zaj...ci, fajni, czego to się nie dorobili i w ogóle. Osobiście jestem osobą która nie potrzebuje takowych portali społecznościowych, nie muszę się nikomu spowiadać jaki to ja nie jestem, co kto nie zrobił, że idę właśnie załatwić sprawy fizjologiczne i klikał "Lubie to"
Niedługo dojdzie do tego że każą ludziom mierzyć sobie obwód czaszki by sprawdzić jakie mają pokrewieństwa.
Do tej pory żyję bez FB i mam zamiar żyć dalej, z kolei żona moja uważa że jest inaczej, bo ma się kontakt z ludźmi, bo ciekawe rzeczy są ble ble ble.
Ja jestem tak już przestrojony że jak słyszę słowo FB to docierają do mnie trzaski, zupełnie jak na studiach z matematyki
Niedługo dojdzie do tego że każą ludziom mierzyć sobie obwód czaszki by sprawdzić jakie mają pokrewieństwa.
Do tej pory żyję bez FB i mam zamiar żyć dalej, z kolei żona moja uważa że jest inaczej, bo ma się kontakt z ludźmi, bo ciekawe rzeczy są ble ble ble.
Ja jestem tak już przestrojony że jak słyszę słowo FB to docierają do mnie trzaski, zupełnie jak na studiach z matematyki