The Transporter Refueled 2015
The Transporter Refueled 2015
Fajnie ze w nadchodzącej części transportera znów pojawia się Audi A8 (wersja S8)
Like
Like
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Film bedzie fajny bo S8 kreci główna role 😄 jak sie wypowiadają spece, ze dużo jest scen w których nie wiadomo czy to film czy reklamują Audi ale bez Łysego nie bedzie to juz Transporter
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
No właśnie, nie wiedziałem, że w S8 jest wbudowany otwieracz do hydrantów. Ciekawe, czy w tej części też będą takie akcje jak. np. poślizg tylnej osi na ręcznym. Przecież przy tym napędzie i hamulcach to niewykonalne.Zapa pisze:Trochę za bardzo przykolorowane właściwości S8 jak dla mnie No i aktor taki piz*uś
Bądź dobry jak chleb.
Co jak co ale Statham pasowal do tego filmu, i do roli ktora gral... No coz, dla mnie ten nowy aktor nie pasuje wogole... Transporter to juz troche kultowy film, i nie wyjdzie mu to na dobre... To tak samo jak Terminator bez Schwarzeneggera lub Rambo bez Stallone aktor zupelnie bez wyrazu... a szkoda, bo potencjal tytulu byl... napewno w kinie nie zagoszcze
A ja do kina pójdę pooglądać nowe S8 bo aktor już niestety nie ten sam i pewnie Statham był zajęty kręceniem FF7
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6