Witam oto błędy
https://naforum.zapodaj.net/bf3ac62e87dd.jpg.html
Aktualnie skasowane i zrobiłem ok 400km na LPG i jak narazie Czek się nie oświecił..Ostatnio po skasowaniu dodałem dynamicznie gazu i się oświeciło (wszystko na lpg) .Ogólnie nie zauważyłem żeby samochód inaczej pracował ale błąd wywala..Prosze o pomoc
![]() |
![]() |
[D2 00 3.7PB/LPG ] Błędy proszę o pomoc...
[D2 00 3.7PB/LPG ] Błędy proszę o pomoc...
Ostatnio zmieniony 28 gru 2016, 17:13 przez milyes, łącznie zmieniany 2 razy.
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Popraw proszę tytuł tego wątku
milyes, masz lpg do regulacji. Wywala Ci zbyt ubogą mieszankę. Na I banku cały czas, na II Banku sporadycznie.
Jedź to poprawić bo Ci powypala dziury w zaworach...
aby się upewnić skasuj błędy, odłącz lpg i polataj na samej pb przez kilka dni i wtedy podłącz VAGa i sprawdź co pokaże. Jak będzie czysto to LGP to regulacji
milyes, masz lpg do regulacji. Wywala Ci zbyt ubogą mieszankę. Na I banku cały czas, na II Banku sporadycznie.
Jedź to poprawić bo Ci powypala dziury w zaworach...
aby się upewnić skasuj błędy, odłącz lpg i polataj na samej pb przez kilka dni i wtedy podłącz VAGa i sprawdź co pokaże. Jak będzie czysto to LGP to regulacji
to nie jest zwykły napęd...to