http://vwszrot.pl/
![]() |
![]() |
Mercedesy zmieniły się bardzo, są stylistycznie nowoczesne i drogie.martinezzg pisze:co prawda to prawda - choćby na przykładzie MB - kiedyś ich serwis to były - wymiany oleju hamulców itp.... a teraz co kawałek naprawa MB - bo non stop się coś sypie:(
Popieram.AudiA8 pisze:Mercedesy zmieniły się bardzo, są stylistycznie nowoczesne i drogie.martinezzg pisze:co prawda to prawda - choćby na przykładzie MB - kiedyś ich serwis to były - wymiany oleju hamulców itp.... a teraz co kawałek naprawa MB - bo non stop się coś sypie:(
Ale cena nie jest adekwatna do solidności. Dobre czasy się skończyły i w Mercedesie i wszędzie, wszystko chce zarabiać na serwisie, przez co musi się psuć.
Oby tak było :-D , jak na razie na D3 mnie nie stać, zatem to co mam zapowiada się, że parę lat będzie musiało mi posłużyć. A o zakupie nowego to tylko zostaje mi pomarzyć i tego typu opinie mnie przekonują do długiej eksploatacji poczciwego staruszka.Apophis pisze:To wychodzi że D2 sa po prostu trwalsze??
ja szczerze powiem że mi słuzyc bedzie raczej długo. Za cene już mniej trwalej D3 mogę zrobić gruntowny remont D2 i hasac nastepne lata wygodną i ładna lumuzyną. O D4 już nie wspomne bo to najnowsze i chyba najgorzej pod względem trwałości modele. Drodzy wielbiciele A8 D2 jak chcecie sie długo cieszyć to dbajcie o fury i bedą wam słuzyć latami!sylwekr pisze:Oby tak było :-D , jak na razie na D3 mnie nie stać, zatem to co mam zapowiada się, że parę lat będzie musiało mi posłużyć. A o zakupie nowego to tylko zostaje mi pomarzyć i tego typu opinie mnie przekonują do długiej eksploatacji poczciwego staruszka.Apophis pisze:To wychodzi że D2 sa po prostu trwalsze??