Panowie mam pare pytań kupiłem ostatnio taki kabelek http://allegro.pl/kabel-vag-obd-napraw- ... 72343.html
Noi jakos nie jestem z niego zadowolony lu tez mam problem w aucie,nie mogę np. połączyć sie z xenonami tzn. jak wchodzę w lewy lub prawy,nie łączy sie też z modułem komfortu(może byc padnięty?),centralnym zamkiem.
Do tego kabelka mam programy VWTOOL, POLSKI VAG 4.9 i VAG K+CAN COMMANDER FULL 1.4 ten ostatni to porażka na maxa. Czy te programy sa oki pod ten kabel czy lepiej załatwić coś innego czy poprostu ten kabel jest do kitu?
![]() |
![]() |
![]() |
Kabel VAG do D2 FL
Kabel VAG do D2 FL
Ostatnio zmieniony 02 gru 2012, 00:35 przez VOLUS, łącznie zmieniany 2 razy.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Te starszej generacji kable do VAG-COM można z powodzeniem używać z VCDS Lite 1.0, jego plusem jest bezproblemowe działanie na systemach 64 bitowych. Aktualnie Ross Tech wypuścił nawet wersję 1.2 i z niej by można było skopiować sam katalog Labels aby mieć jak najnowsze pliki z opisami.
Do nowszych aut z CAN wymagany jest już kabel VAG-COM nowszej generacji, gdzie program nazywa się już VCDS.
Do nowszych aut z CAN wymagany jest już kabel VAG-COM nowszej generacji, gdzie program nazywa się już VCDS.