trochę stary temat. Ale ja mam coś do powiedzenia bo też mam 1.9 avf w a8.
Powiem wszystkim tak o awaryjność to się chłopaki nie martwcie jestem przekonany co do trwałości do tego silnika da rade. co do mocy - niema z tym najmniejszych problemów a do wyścigu z lanosem zapraszam możecie przyjechać nawet z dużą lotka nie wystraszę się, mimo ze to nie jest 4.2 a takie też miałem poprzednio uważam że to chodzi lepiej szybsze nie jest max 240(moj avf chip przelot ic centralny max duży skrzynia z 2,5 tdi)- z przyspieszeniem i reakacja na gaz w czasie jazdy na pewno by was zaskoczył..., Ja mam z 22 calową felgą dodatkowo a i z tym bąki kręci,
pytanie do właściciela tego auta co zrobiłeś z abs udało ci sie jśli przekodować ? moj jest nadpisany zerami i nie da sie nić zrobić i swiecą mi esp i abs chyba ze masz inny knif?
Nie jesteśmy sami pamietaj jest juz przynajmniej 4 a8 z 1.9 tdi narazie remis 2x oska 2x quattro

ale chyba tylko jeden long? mój

:
i z tego co wiem chłopaki nie dali rady sobie z klimą mi działa a Tobie?
ale jedyny chyba jestem z przerobka z benzyny 6.0 na 1.9tdi....
Ten kto zrobił taką przekładkę naprawdę sie z tego cieszy auto mało pali w bagażniku niemamy butli i jest fajnie!! do tego niedowiarki że można...
tylko my wiemy że zrobiliśmy dobrze, ja miałem i 4.2 i 6.0 z 4.2 nie powiem ze nie byłem zadowolony ale wkurzała mnie butla z gazu i to że tak naprawde te auto nie miało kopa tylko szybkie było. 6.0 ładnie chodziło ale z moją noga 35l na 100 troche dużo, z nie przejezdzonych pieniędzy w baku kupiłem nowe cackeo,
moje a8 trafia pod młotek jest na sprzedaż ale nie mam ciśnienia zostanie to bede dalej rzeźbić a też zniego chcialem wyciagnąć 300KM i udowodnic ze 4.2 to kupa przy tym silniku,
U mnie jest sztywne koło zamochowe grube półośki od 6.0 duzy centralny ic wydech 3 cale z kwasowki.
[ Dodano: 2013-11-03, 20:31 ]
ku uciesze oglądających mam jeszcze jedną wiadomość jest już a8 1.2 tdi z silnikiem poprzecznie.....
http://www.wardtro.de/html/3l_audi.html
co wy nato

a wy mówicie że my jesteśmy szaleni....
a tu moje ogłoszenie jak by ktoś chciał
tablica.pl/oferta/audi-a8-long-tdi-nie-awaryjny-silnik-zobacz-sam-22-alu-CID5-ID3Uvmp.html