Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl Sklep Motostacja

[D3 04 4.2MPI ] Modyfikacje wydechu

Pomysły, pytania, spostrzeżenia odnośnie tuningu zawieszenia, silnika, układu napędowego w tym również chiptuning.
Awatar użytkownika
martinezzg
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: martinezzg » 12 mar 2012, 23:19

no coż benzina to benzina - zobaczymy jak ten wydech będzie chodził ...az sam jestem ciekawy - a jak nie to już FOSS się do mnie zgłosił ze się na wydechy wymienimy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A8>eSka

Awatar użytkownika
Mucholejkolator
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Mucholejkolator » 14 mar 2012, 11:47

No to widzę, ze niemałe poruszenie wytworzyłem tą ofertą :mrgreen: Dobrze, dobrze trzeba się bawić takimi rzeczami puki życie daje możliwości :-o

EVAN
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: EVAN » 21 mar 2012, 14:32

No i jak tam wydech? Tez jestem ciekaw :-D

Awatar użytkownika
martinezzg
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: martinezzg » 21 mar 2012, 19:24

jeszcze nie dotarł do mnie ... podobno ma być w piątek - opóźnienia producenta :)
tylko ze problem mam z zamontowaniem bo myślałem ze w MG Motorsport mi go założą ale niestety nie da rady....
ew ktoś poleci mi kogoś kumatego z okolic Katowic kto ładnie mi wytnie w zderzaku miejsce na większą rurkę?
A8>eSka

Awatar użytkownika
robertas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: robertas » 21 mar 2012, 19:30

A czemu nie chca sie zgodzic??? Przez to ze nie ich produkt??? ;) Ja bym Ci to wycial...ale szczerze...Masz za drogie auto i gdyby cos nie wyszlo to bym sobie nie darowal ;)

Awatar użytkownika
martinezzg
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: martinezzg » 21 mar 2012, 20:01

Oni mają takie obłożenie pracy ,ze na MB sec umówiony jestem dopiero pod koniec kwietnia (pierwszy wolny termin) - i to tylko na jedną koncówkę :)
a tutaj wprost powiedzieli - nie nasz produkt - coś nie spasuje i co będzie? poza tym ....nie dziwie sie nie ich robota nie ich tłumik więc....
czekam na jakieś info kto to w okolicy robi jakoś konkretnie...
A8>eSka

EVAN
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: EVAN » 21 mar 2012, 20:10

Awatar użytkownika
martinezzg
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: martinezzg » 21 mar 2012, 21:02

dzięki EVAN jutro zaraz tam atakuje z pytaniem o montaż - i do dzieła:) ...jak tylko przyjdzie paczka
A8>eSka

Awatar użytkownika
robertas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: robertas » 21 mar 2012, 21:06

martinezzg, jak zalozysz...to dawaj filmik i obowiazkowo spotujemy i robimy halas :D

Awatar użytkownika
martinezzg
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: martinezzg » 22 mar 2012, 16:20

no właśnie paczka dotarła - wydaje się byc solidnie zrobione- ale montaż - to jest troche zabawy jesli ma byc (a musi !!!) zrobione estetycznie...tzn wokół ori tłumika jest zagięcioe do wewnątrz i tutaj tak samo musze zrobić - tzn do gościa od klejenia zderzaków oddac on wytnie otwór - potem montaż wydechów i zabawa z otworami zeby je ładnie obrobic - potem pomalowanie dolnego paska zderzaka ....troche tego jest :-/
A8>eSka

Awatar użytkownika
badyl
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: badyl » 22 mar 2012, 16:42

martinezzg pisze:no właśnie paczka dotarła - wydaje się byc solidnie zrobione- ale montaż - to jest troche zabawy jesli ma byc (a musi !!!) zrobione estetycznie...tzn wokół ori tłumika jest zagięcioe do wewnątrz i tutaj tak samo musze zrobić - tzn do gościa od klejenia zderzaków oddac on wytnie otwór - potem montaż wydechów i zabawa z otworami zeby je ładnie obrobic - potem pomalowanie dolnego paska zderzaka ....troche tego jest :-/
możesz real foto zrobić bo też zapodam u siebie te tłumiki tylko wpierw muszę szkody po jeleniu naprawić :-?

Awatar użytkownika
martinezzg
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: martinezzg » 22 mar 2012, 16:47

luzik- jutro walnę fotki i wrzucę tutaj - chociaż nie wyglądają mi puszki na takie jak ori - ale w sumie puszki są pod autem i ich nie widać :) - mam nadzieje ze są zakładalne bez zadnych zbędnych przeróbek - dla mnie to oznacza wyjęcie starego i włożenie tego nowego w to samo miejsce bez zadnych kombinacji i oby tak było.....
A8>eSka

Awatar użytkownika
badyl
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: badyl » 22 mar 2012, 17:04

martinezzg pisze:luzik- jutro walnę fotki i wrzucę tutaj - chociaż nie wyglądają mi puszki na takie jak ori - ale w sumie puszki są pod autem i ich nie widać :) - mam nadzieje ze są zakładalne bez zadnych zbędnych przeróbek - dla mnie to oznacza wyjęcie starego i włożenie tego nowego w to samo miejsce bez zadnych kombinacji i oby tak było.....
są dedykowane to muszą być plug and play

Awatar użytkownika
martinezzg
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: martinezzg » 22 mar 2012, 17:09

no ja mam nadzieje - ale nie raz nie dwa razy bywa ze dedykowane są tylko z nazwy a potem problemy są...... coż będę małym króliczkem doświadczalnym i dam znaka jak to będzie....
ja wiem ze niektórzy (jak ja wczesniej) już nie mogą się doczekać i zobaczyć jak to będzie po założeniu i jakie wrażenie zrobi bassssss.....
poczekajcie parę dni... myślę ze do środy wszystko będzie założone....
A8>eSka

Awatar użytkownika
badyl
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: badyl » 22 mar 2012, 17:14

martinezzg pisze:no ja mam nadzieje - ale nie raz nie dwa razy bywa ze dedykowane są tylko z nazwy a potem problemy są...... coż będę małym króliczkem doświadczalnym i dam znaka jak to będzie....
ja wiem ze niektórzy (jak ja wczesniej) już nie mogą się doczekać i zobaczyć jak to będzie po założeniu i jakie wrażenie zrobi bassssss.....
poczekajcie parę dni... myślę ze do środy wszystko będzie założone....
ok spoko :mrgreen:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tuning mechaniczny”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe Motostacja.pl części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl