![]() |
![]() |
![]() |
[D3 04 4.2MPI ] Modyfikacje wydechu
- martinezzg
- Super Klubowicz
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
- martinezzg
- Super Klubowicz
jeszcze nie dotarł do mnie ... podobno ma być w piątek - opóźnienia producenta 
tylko ze problem mam z zamontowaniem bo myślałem ze w MG Motorsport mi go założą ale niestety nie da rady....
ew ktoś poleci mi kogoś kumatego z okolic Katowic kto ładnie mi wytnie w zderzaku miejsce na większą rurkę?

tylko ze problem mam z zamontowaniem bo myślałem ze w MG Motorsport mi go założą ale niestety nie da rady....
ew ktoś poleci mi kogoś kumatego z okolic Katowic kto ładnie mi wytnie w zderzaku miejsce na większą rurkę?
A8>eSka
- robertas
- Super Klubowicz
- martinezzg
- Super Klubowicz
Oni mają takie obłożenie pracy ,ze na MB sec umówiony jestem dopiero pod koniec kwietnia (pierwszy wolny termin) - i to tylko na jedną koncówkę 
a tutaj wprost powiedzieli - nie nasz produkt - coś nie spasuje i co będzie? poza tym ....nie dziwie sie nie ich robota nie ich tłumik więc....
czekam na jakieś info kto to w okolicy robi jakoś konkretnie...

a tutaj wprost powiedzieli - nie nasz produkt - coś nie spasuje i co będzie? poza tym ....nie dziwie sie nie ich robota nie ich tłumik więc....
czekam na jakieś info kto to w okolicy robi jakoś konkretnie...
A8>eSka
-
- Forum Audi A8
Zobacz tutaj - > http://new.ulter.com.pl/partners
- martinezzg
- Super Klubowicz
- robertas
- Super Klubowicz
- martinezzg
- Super Klubowicz
no właśnie paczka dotarła - wydaje się byc solidnie zrobione- ale montaż - to jest troche zabawy jesli ma byc (a musi !!!) zrobione estetycznie...tzn wokół ori tłumika jest zagięcioe do wewnątrz i tutaj tak samo musze zrobić - tzn do gościa od klejenia zderzaków oddac on wytnie otwór - potem montaż wydechów i zabawa z otworami zeby je ładnie obrobic - potem pomalowanie dolnego paska zderzaka ....troche tego jest :-/
A8>eSka
- badyl
- Super Klubowicz
możesz real foto zrobić bo też zapodam u siebie te tłumiki tylko wpierw muszę szkody po jeleniu naprawić :-?martinezzg pisze:no właśnie paczka dotarła - wydaje się byc solidnie zrobione- ale montaż - to jest troche zabawy jesli ma byc (a musi !!!) zrobione estetycznie...tzn wokół ori tłumika jest zagięcioe do wewnątrz i tutaj tak samo musze zrobić - tzn do gościa od klejenia zderzaków oddac on wytnie otwór - potem montaż wydechów i zabawa z otworami zeby je ładnie obrobic - potem pomalowanie dolnego paska zderzaka ....troche tego jest :-/
- martinezzg
- Super Klubowicz
luzik- jutro walnę fotki i wrzucę tutaj - chociaż nie wyglądają mi puszki na takie jak ori - ale w sumie puszki są pod autem i ich nie widać
- mam nadzieje ze są zakładalne bez zadnych zbędnych przeróbek - dla mnie to oznacza wyjęcie starego i włożenie tego nowego w to samo miejsce bez zadnych kombinacji i oby tak było.....

A8>eSka
- badyl
- Super Klubowicz
są dedykowane to muszą być plug and playmartinezzg pisze:luzik- jutro walnę fotki i wrzucę tutaj - chociaż nie wyglądają mi puszki na takie jak ori - ale w sumie puszki są pod autem i ich nie widać- mam nadzieje ze są zakładalne bez zadnych zbędnych przeróbek - dla mnie to oznacza wyjęcie starego i włożenie tego nowego w to samo miejsce bez zadnych kombinacji i oby tak było.....
- martinezzg
- Super Klubowicz
no ja mam nadzieje - ale nie raz nie dwa razy bywa ze dedykowane są tylko z nazwy a potem problemy są...... coż będę małym króliczkem doświadczalnym i dam znaka jak to będzie....
ja wiem ze niektórzy (jak ja wczesniej) już nie mogą się doczekać i zobaczyć jak to będzie po założeniu i jakie wrażenie zrobi bassssss.....
poczekajcie parę dni... myślę ze do środy wszystko będzie założone....
ja wiem ze niektórzy (jak ja wczesniej) już nie mogą się doczekać i zobaczyć jak to będzie po założeniu i jakie wrażenie zrobi bassssss.....
A8>eSka
- badyl
- Super Klubowicz
ok spoko :mrgreen:martinezzg pisze:no ja mam nadzieje - ale nie raz nie dwa razy bywa ze dedykowane są tylko z nazwy a potem problemy są...... coż będę małym króliczkem doświadczalnym i dam znaka jak to będzie....