[D3 06 4.2MPI ] Nowy wydech - cześć pierwsza modów:)
- martinezzg
- Super Klubowicz
[D3 06 4.2MPI ] Nowy wydech - cześć pierwsza modów:)
niestety kręcone telefonem więc dzwięk średniawy baaardzo wyszedł:)
Ostatnio zmieniony 13 sie 2012, 23:08 przez martinezzg, łącznie zmieniany 2 razy.
A8>eSka
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
- martinezzg
- Super Klubowicz
ja chciałem żeby był basik i taki też jest ulter bardziej miekko chodził ale na niskich obrotach a ten w całym zakresie ...Mucholejkolator pisze:Marcin nie chcę marudzić, ale mam wrażenie, że Ulter miał cichszy ale dostojniejszy dźwięk... Jak to odbierasz? W MG Motorsport jak dla mnie robią ciut za wysoko tonowe wydechy :roll:
poza tym jak się umawiałem na montaż to sami spytali jaki dzwięk -- powiedziałem miękki basowy nie natarczywy... i taki jest..poza tym stwierdzam po drugim aucie w MG zrobionym ze mają naprawdę duuuuuuże pojęcie - o samych motorach też bo sam mi mówił ze największą wagę przywiązuję w tym motorze(4.2) do określonego zakresu obrotów zeby współgrał akustycznie ...
je jestem mega zadowolony
Kacper poza tym nagrywane telefonem i dzwięk jest na nagraniu jaki jest
[ Dodano: 2012-08-01, 18:46 ]
robili od środka - do końca - co do samej roboty i montażu to naprawdę wysoki poziom - wszystko ładnie schludnie - wycięcie (niektórzy widzieli jakie było ) poprawili i teraz jest git majonez :0B@rt pisze:No, teraz to V8 pieknie mruczy. MG Motorsport robili od kolektorów czy tylko końcówki?
A8>eSka
- martinezzg
- Super Klubowicz
Cholerka, chyba muszę u siebie coś znowu pomotać bo coraz lepsze macie te wydechy :-P
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- martinezzg
- Super Klubowicz
Muszę przyznać że gdybym przerabiał nowy fajny wydech to wydech ala Martinezzg to jest to czego bym poszukiwał,wrzucam fotę która złapałem,a że blisko chłopu do "A8","czyli prawie jak A8. A tak nawiasem ładnie to zrobił, bebechy pochowane,rury maja śrdnicę odpowiednią,słowem chłop sie marnuje.
Tylko A8 i Jachty Motorowe.
no pewnie ,że marudzimy aby cie skusić na ponowne spotkanko i przetestować organoleptyczniemartinezzg pisze:eee tam mkarudzicie chlopaki...
super wydeszek :mrgreen:
[ Dodano: 2012-08-15, 11:27 ]
chyba jednak się skusisz na środkowe bebechy od S8 D3 :mrgreen: tak jak ci mówiłem , ten środek z S8 plus twoje ostatnie tłumiczki ....może dać zajebiaszczy rezultat :shock: :idea:FOSS pisze:Cholerka, chyba muszę u siebie coś znowu pomotać bo coraz lepsze macie te wydechy :-P