Nie przypominaj już każdy sie do tego przyzwyczaiłguzior pisze:Dziwne ze nikt nigdy nie widzial tego co ktos tam zrobil, poskladal, kolega kolegi, znajomy, kumpel, wujek....RS8 D3 na BUHu juz moj kumpel poskładał
Nie ma czasow, wykresow, filmow z hamowni, z drogi itp. Tylko opowiesci...
[S8 D2 02 LPG ] RS8 czas na D2
I nie musisz widzieć. TO że ty ja i wielu z nas sie tu chwali czyms nie oznacza że ktos nie mieszkający w PL musi robic to samo. W mojej okolicy od cholery jest ósemek a z tego kilka w klubie bo reszta ma na forumowe zycie wyjebke-zapraszałem ciekawych gości-a po co? nie mam czasu nie potrzebuje sie reklamować itd itp.
Genowefa tez sie nie afiszuje specjalnie jakos bo dopiero jesienia sie dowiedziałem że istnieją. Za to ciebie z neta i for znam od lat i co to wnosi?
Wiem że nie lubisz jak sie nie chwali ciebie ale nie jestes bogiem tunerów dla mnie,znam przypadki twoich naprawde ciekawych projektów i znam przypadku tu w klubie że dałeś totalna porażkę.
Masz chłopie wiedze za to szacun ale ja twoim klientem nigdy nie bede kazdy robi co chce.
Doskonale wiesz że sa w PL projekty na BUHu bo to proste jak bydowa cepa-dla ciebie nie wiem czy tydzień roboty-efekty powalają.
Genowefa tez sie nie afiszuje specjalnie jakos bo dopiero jesienia sie dowiedziałem że istnieją. Za to ciebie z neta i for znam od lat i co to wnosi?
Wiem że nie lubisz jak sie nie chwali ciebie ale nie jestes bogiem tunerów dla mnie,znam przypadki twoich naprawde ciekawych projektów i znam przypadku tu w klubie że dałeś totalna porażkę.
Masz chłopie wiedze za to szacun ale ja twoim klientem nigdy nie bede kazdy robi co chce.
Doskonale wiesz że sa w PL projekty na BUHu bo to proste jak bydowa cepa-dla ciebie nie wiem czy tydzień roboty-efekty powalają.
Porazke z czym? Z d3 co wyplulo troche ponad 400hp? owszem, ale wiem co powodowalo tak maly przorost mocy, i wiedzialem ze mocy z tego nie nawale. A awaria silnika - nie moja wina.znam przypadku tu w klubie że dałeś totalna porażkę.
Całe szczescie bo zolte papiery bym mial po 2 tygodniach.Masz chłopie wiedze za to szacun ale ja twoim klientem nigdy nie bede kazdy robi co chce.
Projekty RSów na BUHu. A w innym nadwoziu zestawu silnik-skrzynia w polsce jeszcze nikt nie odpalil. I przez to ze proste to mnie nie kreca. Wole bardziej ambitne zadania niz zrobienie dp i programu Ew jeszcze hybrydowych turbin....Doskonale wiesz że sa w PL projekty na BUHu bo to proste jak bydowa cepa
Wlasnie że nie dotyczy to projektu co mam na myśli. Nie moja sprawa ja temat znam dogłębnie.guzior pisze:Porazke z czym? Z d3 co wyplulo troche ponad 400hp? owszem, ale wiem co powodowalo tak maly przorost mocy, i wiedzialem ze mocy z tego nie nawale. A awaria silnika - nie moja wina.
no i renteguzior pisze:Całe szczescie bo zolte papiery bym mial po 2 tygodniach.
W genowefie chetnie mi wsadzą do D2 BUHa ale no nie potrzebuje aż tyle jak są 3.0 i 4.0 tfsi wg mnie rozsadniejsze. Nie ma problemu z odpaleniem BUHa w innym aucie czy....motorówce
Ambitne czy nie ja takie wolę,i może cos wystrugam kiedyś to sie pochawale <jezyk>
Nie ma co się spierać.
Jak ktoś wsadzi w D3 5.0 biturbo to się będzie dyskutować.
Ale na pewno taniej nie wyjdzie. Sam silnik bez osprzętu kosztuje krocie, a gdzie osprzęt robota i skrzyina biegów
Nie ma takich projektów bo się zwyczajnie nie opłacają.
Kupno S8 D3, wywalenie silnika ze skrznią, kupno BUH ze skrzynią, osprzętem itp, robota... wyjdzie drożej niż S8 D4...
A tu Przemek ma limuzyne klasy premium co ma wyniki lepsze niż S8 D4. To prawda, że cha-ka różna i skrzynia wolniejsza, ale jaka różnica w cenie
I na upartego ABZ można zagazować <jezyk>
Jak ktoś wsadzi w D3 5.0 biturbo to się będzie dyskutować.
Ale na pewno taniej nie wyjdzie. Sam silnik bez osprzętu kosztuje krocie, a gdzie osprzęt robota i skrzyina biegów
Nie ma takich projektów bo się zwyczajnie nie opłacają.
Kupno S8 D3, wywalenie silnika ze skrznią, kupno BUH ze skrzynią, osprzętem itp, robota... wyjdzie drożej niż S8 D4...
A tu Przemek ma limuzyne klasy premium co ma wyniki lepsze niż S8 D4. To prawda, że cha-ka różna i skrzynia wolniejsza, ale jaka różnica w cenie
I na upartego ABZ można zagazować <jezyk>
Tak jak robisz cokolwiek, tak robisz wszystko...