FOSS pisze:Nie ma się co unosić.... każdy robi tak jak chce.
Ależ nikt tu się nie unosi, poprostu uważam, że każdy ma prawo do swojego zdania.
FOSS pisze:Jednemu podobają się różne eSkowe detale i przerabia swoje A8 ze smakiem i dbałością a inny bez dbałości o detale nakleja sobie kilka emblematów "S8" i leczy w ten sposób swoje ego - w obu przypadkach to widzimisię właściciela a my tu możemy sobie tylko pogadać.
Ja przecież też przerabiam swoje A8 bo tak mi się podoba....... i wprawdzie przednie zaciski hamulcowe mam z emblematami "S8" (oryginały z S8) i kilka mniej zorientowanych osób już myliło moje auto z S8 to nigdy nie mówiłem, że to jest S8 i nie zamierzam naklejać sobie na auto żadnych eSkowych emblematów.
Każdy robi po swojemu i nie ma co się ciśnieniować.
Kolego beyer28 dbaj o kulturę wypowiedzi - szanuj innych a inni będą szanować ciebie.
Tak jest kierowniku

Uwierz mi ja mam o wiele więcej szacunku dla innych niż 3/4 ludzi na świecie. Dla mnie bez różnicy, czy jeździsz S8,A8, czy masz A8 i przykleiłeś sobie tylko znaczek S8. Każdy musi być traktowany z szacunkiem. Po prostu nie kumam tych, co mówią, że to wiocha jeździć A8 ze znaczkiem S. Tyle w temacie
Ostatnio zmieniony 22 gru 2013, 13:26 przez
beyer28, łącznie zmieniany 1 raz.