![]() |
![]() |
![]() |
[D2 ALL ] Koniec drewna ...czyli oklejanie dekorów
- danishow
- Super Klubowicz
preston81, chcesz Piano Black więc tak zrób, to Twoje auto i to Ty nim jeździsz ...pomysł jest bardzo dobry
. Ja mając w planie lakierowanie wybrałbym ciemny antracyt w półmacie
.
Te pokrętełka w navi to z Touarega lub T5 wzięte, można oddzielnie na ebay-u kupić.
Stoliczki oczywiście też mega ale moim zdaniem tylko do Longa, bo w normalnej wersji będą przeszkadzać.

![:]](https://a8team.pl/images/smilies/kwadr.gif)
Te pokrętełka w navi to z Touarega lub T5 wzięte, można oddzielnie na ebay-u kupić.
Stoliczki oczywiście też mega ale moim zdaniem tylko do Longa, bo w normalnej wersji będą przeszkadzać.
- FOSS
- Super Klubowicz
Tzn. tak wg. mnie jeżeli ta okleina jest drewniana, nie jakaś imitacja, to jest to drewno.preston81 pisze:to nie jest drewno tylko jakies szit: aluminium +okleina i zalane to jest jakimś utwardzaczem a pod tym jeszcze kilka warstw przezroczystych
w merolach, starych bmw i jaguarach było drewno tu już nie bynajmniej tak mówią chłopaki co to nagminnie lakieruja demontują itd
Nikt nie mówi, że listwy te wykonane są tylko z drewna albo że drewna to jest tam 90% a reszta to dodatki.
Pracowałem w BMW w latach 3er E90, 5er E60 przed-lift i po-lift i 7er E65/E66 i tam m.in. opowiadano, że jest to prawdziwe drewno (ta owa okleina) i pokazywano całą technologię produkcji.
Noi skoro tam jest drewno, w MB wsadzano drewno, w VW Phaeton jest drewno to w A8 chyba też wkładali drewno

Ja rozumiem, że ta cienka okleina dla niektórych nie wyczerpuje zapotrzebowania na pełnoprawne drewniane dekory ale to chyba nie znaczy, że jest tam wsadzona drewnopodobna folia

FOSS motorsport *[/URL] (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- Preston81
- Super Klubowicz
- Satyavan
- Forum Audi A8
- danishow
- Super Klubowicz
ahmar, dziękuję za motywujący komentarz. Brnąc Twoja ideą każdy na tym forum powinien wyrzucić nieoryginalne fele do kosza, swapy hamulcowe oddać na szrot, zmiany w karoserii przywrócić do stanu nie "tandetnego" ...i mógłbym tak jeszcze dalej wymieniać, ale po co ?! 
ahmar, życzę Ci Wesołych Świąt ...na pewno znajdziesz czas by sobie usiąść w koncie i pomyśleć

ahmar, życzę Ci Wesołych Świąt ...na pewno znajdziesz czas by sobie usiąść w koncie i pomyśleć

- martinezzg
- Super Klubowicz