[D2 ALL ] Koniec drewna ...czyli oklejanie dekorów
preston81, chcesz Piano Black więc tak zrób, to Twoje auto i to Ty nim jeździsz ...pomysł jest bardzo dobry . Ja mając w planie lakierowanie wybrałbym ciemny antracyt w półmacie .
Te pokrętełka w navi to z Touarega lub T5 wzięte, można oddzielnie na ebay-u kupić.
Stoliczki oczywiście też mega ale moim zdaniem tylko do Longa, bo w normalnej wersji będą przeszkadzać.
Te pokrętełka w navi to z Touarega lub T5 wzięte, można oddzielnie na ebay-u kupić.
Stoliczki oczywiście też mega ale moim zdaniem tylko do Longa, bo w normalnej wersji będą przeszkadzać.
Tzn. tak wg. mnie jeżeli ta okleina jest drewniana, nie jakaś imitacja, to jest to drewno.preston81 pisze:to nie jest drewno tylko jakies szit: aluminium +okleina i zalane to jest jakimś utwardzaczem a pod tym jeszcze kilka warstw przezroczystych
w merolach, starych bmw i jaguarach było drewno tu już nie bynajmniej tak mówią chłopaki co to nagminnie lakieruja demontują itd
Nikt nie mówi, że listwy te wykonane są tylko z drewna albo że drewna to jest tam 90% a reszta to dodatki.
Pracowałem w BMW w latach 3er E90, 5er E60 przed-lift i po-lift i 7er E65/E66 i tam m.in. opowiadano, że jest to prawdziwe drewno (ta owa okleina) i pokazywano całą technologię produkcji.
Noi skoro tam jest drewno, w MB wsadzano drewno, w VW Phaeton jest drewno to w A8 chyba też wkładali drewno
Ja rozumiem, że ta cienka okleina dla niektórych nie wyczerpuje zapotrzebowania na pełnoprawne drewniane dekory ale to chyba nie znaczy, że jest tam wsadzona drewnopodobna folia
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
ahmar, dziękuję za motywujący komentarz. Brnąc Twoja ideą każdy na tym forum powinien wyrzucić nieoryginalne fele do kosza, swapy hamulcowe oddać na szrot, zmiany w karoserii przywrócić do stanu nie "tandetnego" ...i mógłbym tak jeszcze dalej wymieniać, ale po co ?!
ahmar, życzę Ci Wesołych Świąt ...na pewno znajdziesz czas by sobie usiąść w koncie i pomyśleć
ahmar, życzę Ci Wesołych Świąt ...na pewno znajdziesz czas by sobie usiąść w koncie i pomyśleć
- martinezzg
- Super Klubowicz