Peter, daj prosze namiar na PW na agenta! Ta cena jest mega, jak w PZU musialbym zaplacic ze 3600 to nie ma o czym mowic... ide do Ergo!
Z gory dzieki Kolego
Gdzie ubezpieczyć A8 - co polecacie?
ubezpieczenie
Ergo Hestia jestem juz z nimi 8lat i mam 4auta tam ubezpieczone OC I AC od a8 d2 long na rok 1056zl przy 60% w ac i oc +nw i holowanie
st@rost ty jesteś z WAWY więc ceny pewnie wyższe . Generalnie Ergo hestia z tego co mi mówiła moja agentka opuściła w tym roku ceny na AC żeby zachęcić klientów. PZU wyceniło mi wszystko za 3000zł . W ergo Hestii mam ubezpieczone 3 auta (dwa rodziców ) jeśli ja jestem jako wpłacający to mają taniej niż jak by sami ubezpieczali . Ja mam w tym pakiecie jeszcze mieszkanie ubezpieczone za 250 zl dzięki temu też dochodzi jakaś znizka na auto , no i oczywiście jako stały klient . Ubezpieczenie mam takie - stała wartość auta przez cały czas trwania ubezpieczenia , pakiet serwisowy ASO na naprawy , Asistans , ochrone zniżek w razie dzwona lub jeśli będę likwidował szkopde z AC . Bez wkładu własnego oczywiście . Więc dzwonić do przedstawicieli Ergo Hestia i niech wyceniają