części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Gdzie ubezpieczyć A8 - co polecacie?

Ubezpieczenia, szkody komunikacyjne i ich wycena, naprawy blacharsko-lakiernicze, spory z warsztatami, kruczki prawne z tym wszystkim związane.
st@rost
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: st@rost » 11 wrz 2015, 06:58

Peter, daj prosze namiar na PW na agenta! Ta cena jest mega, jak w PZU musialbym zaplacic ze 3600 to nie ma o czym mowic... ide do Ergo!

Z gory dzieki Kolego :) <okok>

longd2
Forum Audi A8
Forum Audi A8

ubezpieczenie

Post autor: longd2 » 11 wrz 2015, 11:36

Ergo Hestia jestem juz z nimi 8lat i mam 4auta tam ubezpieczone OC I AC od a8 d2 long na rok 1056zl przy 60% w ac i oc +nw i holowanie

Awatar użytkownika
Preston81
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Preston81 » 12 wrz 2015, 11:57

taaa a szkody jakies miałeś ?
bądź sobą, wariatów też lubią

peter22
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: peter22 » 12 wrz 2015, 12:21

st@rost ty jesteś z WAWY więc ceny pewnie wyższe . Generalnie Ergo hestia z tego co mi mówiła moja agentka opuściła w tym roku ceny na AC żeby zachęcić klientów. PZU wyceniło mi wszystko za 3000zł . W ergo Hestii mam ubezpieczone 3 auta (dwa rodziców ) jeśli ja jestem jako wpłacający to mają taniej niż jak by sami ubezpieczali . Ja mam w tym pakiecie jeszcze mieszkanie ubezpieczone za 250 zl dzięki temu też dochodzi jakaś znizka na auto , no i oczywiście jako stały klient . Ubezpieczenie mam takie - stała wartość auta przez cały czas trwania ubezpieczenia , pakiet serwisowy ASO na naprawy , Asistans , ochrone zniżek w razie dzwona lub jeśli będę likwidował szkopde z AC . Bez wkładu własnego oczywiście . Więc dzwonić do przedstawicieli Ergo Hestia i niech wyceniają

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ubezpieczenia, szkody, naprawy, porady prawne”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl