Gdzie ubezpieczyć A8 - co polecacie?
Gdzie ubezpieczyć A8 - co polecacie?
Witam. Jak w temacie. W najbliższym czasie będę musiał ubezpieczyć autko. Interesuje mnie OC i AC. Miałem w PZU, ale po ostatnich przebojach i prywatnych i firmowych zmykam od zdzierców i oszustów. Jakich ubezpieczycieli polecacie? Na co uważać?
Bądź dobry jak chleb.
Owszem. Ale kiedyś kumple zadzwonili do link4 i umówili się telefonicznie na ubezpieczenie lanosa z 4 litrowym silnikiem :mrgreen: . Ciekaw jestem jak wygląda sprawa w przypadku kolizji, wypadku itp. Jak zachowują się ubezpieczyciele? Bo kiedy przychodzą po opłaty to zawsze jest miło.
Bądź dobry jak chleb.
Witam.
Ja mam ubezpieczenie przez mbank tzn. mbank ma umowę z kilkoma ubezpieczalniami np. hestia, benefia itd. konfiguruje się gdzie chce się mieć ubezpieczenie, jaki pakiet itd. Zobaczcie na stronie mbanku w konfiguratorze co i jak, mi link4, pzu, liberty i commercial wyliczyli w zeszłym roku ok. 6.000 zł za pakiet po zniżkach a przez mbank w hestii zapłaciłem ok. 3.600 zł w tym roku jeszcze niżej. Jedyny haczyk to trzeba mieć konto osobiste w mbanku ( które jest darmowe ) :-D
Ja mam ubezpieczenie przez mbank tzn. mbank ma umowę z kilkoma ubezpieczalniami np. hestia, benefia itd. konfiguruje się gdzie chce się mieć ubezpieczenie, jaki pakiet itd. Zobaczcie na stronie mbanku w konfiguratorze co i jak, mi link4, pzu, liberty i commercial wyliczyli w zeszłym roku ok. 6.000 zł za pakiet po zniżkach a przez mbank w hestii zapłaciłem ok. 3.600 zł w tym roku jeszcze niżej. Jedyny haczyk to trzeba mieć konto osobiste w mbanku ( które jest darmowe ) :-D
Audi A8 4.2 (AQF) FL quattro tiptronic
Brzmi ciekawie, ale odpada, bo konto mam w swoim banku. Byłby wstyd gdyby drugi szef założył konto w innym banku. Ale mam jakiś pakiet ubezpieczeń do karty Visa President w Concordii, może tam popytam.CIERNI pisze:Witam.
Bądź dobry jak chleb.