Wjazd w dupkę na skrzyżowaniu
Wjazd w dupkę na skrzyżowaniu
Ja to chyba mam "szczęście".
Jeszcze nie naprawiłem jednej szkody link,
a dzisiaj 1 km od domu na skrzyżowaniu pewna starsza Pani postanowiła zatrzymać się na moim szlachetnym zadzie.
Jechałem drogą dwupasmową lewym pasem. Przede mną jechały 2 Porsche (!!) więc zachowałem szczególną ostrożność . Pierwszy samochód skręcał w lewo. Samochód za nim zatrzymał się bez problemu, ja również zatrzymałem się bez problemu, ale Pani za mną już zatrzymała się na mnie.
Efektem tego jest podrapany zderzak mojej Niuni.
Nie stwierdziłem żadnych innych uszkodzeń (czy mam na coś szczególnie zwrócić uwagę?).
Za to Toyota Corolla z przodu kompletnie rozpierd... Lampy, grill, błotnik, maska... Z czego te kitajce robią te samochody
Załączam fotki przed:
I po:
Na ile robociznę oceniacie? Czy jest szansa zrobić cały zderzak?
Jeszcze nie naprawiłem jednej szkody link,
a dzisiaj 1 km od domu na skrzyżowaniu pewna starsza Pani postanowiła zatrzymać się na moim szlachetnym zadzie.
Jechałem drogą dwupasmową lewym pasem. Przede mną jechały 2 Porsche (!!) więc zachowałem szczególną ostrożność . Pierwszy samochód skręcał w lewo. Samochód za nim zatrzymał się bez problemu, ja również zatrzymałem się bez problemu, ale Pani za mną już zatrzymała się na mnie.
Efektem tego jest podrapany zderzak mojej Niuni.
Nie stwierdziłem żadnych innych uszkodzeń (czy mam na coś szczególnie zwrócić uwagę?).
Za to Toyota Corolla z przodu kompletnie rozpierd... Lampy, grill, błotnik, maska... Z czego te kitajce robią te samochody
Załączam fotki przed:
I po:
Na ile robociznę oceniacie? Czy jest szansa zrobić cały zderzak?
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
powiem ci że masz do malowania cały zderzaczek ba nie wiadomo co siedzi pod spodem trzeba bylo zrobic foty sprawcy rowniez by pokazac z jaka siilą uderzył moze belka dostała lub inne elementy któż to wie ?
zadnych pęknięć nie ma ?
czy przy poprzedniej szkodzie robili co fotki całego auta?
z jakiego TU jest sprawca?
a co poprzedniej sprawy wstaw do aso bo te kwoty jakie ci wycenili zalosne
ja za malowanie zderzaka policzone mialem 500 z hakiem a aso robi to za jakies 1400
zadnych pęknięć nie ma ?
czy przy poprzedniej szkodzie robili co fotki całego auta?
z jakiego TU jest sprawca?
a co poprzedniej sprawy wstaw do aso bo te kwoty jakie ci wycenili zalosne
ja za malowanie zderzaka policzone mialem 500 z hakiem a aso robi to za jakies 1400
bądź sobą, wariatów też lubią
Pod spodem nie wiem co się dzieje, chyba nic, ale tego nikt nie wie na pewno, dopóki się go na podnośnik nie weźmie. Zaglądałem pod pokrywę zapasu w bagażniku - nic się nie dzieje.
Do domu wróciłem o własnych siłach.
Obecny sprawca z PZU.
Przy poprzedniej szkodzie nie pamiętam, czy robili fotki z tyłu (sprawca z TUW TUZ). Z przodu na pewno, bo tam szkoda była.
I teraz najważniejsze pytanie - czy w trasę jechać mogę Warszawa - Lublin.
Do domu wróciłem o własnych siłach.
Obecny sprawca z PZU.
Przy poprzedniej szkodzie nie pamiętam, czy robili fotki z tyłu (sprawca z TUW TUZ). Z przodu na pewno, bo tam szkoda była.
I teraz najważniejsze pytanie - czy w trasę jechać mogę Warszawa - Lublin.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof