![]() |
![]() |
![]() |
[inne] Pomoc w doborze tarcz oraz klocków.
- rollo_tomasi
- Forum Audi A8
[A8 4.2 ABZ PreFL] Kupię klocki i tarcze PRZÓD.
I ja się podepnę, bo sprawa jest PILNA.
Kupię komplet tarcz i klocków na przód do swojego auta.
Tarcze średnica 314mm, cztery szt. okładzin ciernych na koło.
Potrzebne są tarcze klasy "sport", nawiercane, frezowane. Mogą być BREMBO, ZIMMERMANN SPORT.
Ewentualnie mogę się skusić na komplet z klockami ATE CERAMIC (o ile osoby znające się na rzeczy takie zestawy polecają).
VIN WAUZZZ4DZVN010886
Wiem, że na forum jest parę osób handlujących, dlatego proszę je wszystkie o złożenie ofert na priv lub email: tzoltaszek@o2.pl
Dziękuję.
Potrzebne są tarcze klasy "sport", nawiercane, frezowane. Mogą być BREMBO, ZIMMERMANN SPORT.
Ewentualnie mogę się skusić na komplet z klockami ATE CERAMIC (o ile osoby znające się na rzeczy takie zestawy polecają).
VIN WAUZZZ4DZVN010886
Wiem, że na forum jest parę osób handlujących, dlatego proszę je wszystkie o złożenie ofert na priv lub email: tzoltaszek@o2.pl
Dziękuję.
Tomek
Re: [A8 4.2 ABZ PreFL] Kupię klocki i tarcze PRZÓD.
Oferta na meilurollo_tomasi pisze:I ja się podepnę, bo sprawa jest PILNA.
VIN WAUZZZ4DZVN010886
Dziękuję.

Pozdrawiam
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- rollo_tomasi
- Forum Audi A8
Witam,
Panowie a co sadzicie o czyms takim http://allegro.pl/audi-a8-s8-d3-4e-zaci ... 78717.html
czy bylo by to tylko P&P?
Panowie a co sadzicie o czyms takim http://allegro.pl/audi-a8-s8-d3-4e-zaci ... 78717.html
Twoje auto jest z kwietnia 2002, zaciski według opisów podejdą z adapterem do polifta po wrześniu 2002. Także może być kiepska sprawa z tym.eed1979 pisze:Witam,
Pozdrawiam
Noi tak to jest jak opisy do części tworzą laicy....Lewian pisze:Twoje auto jest z kwietnia 2002, zaciski według opisów podejdą z adapterem do polifta po wrześniu 2002. Także może być kiepska sprawa z tym.
po-lift w D2 to rok modelowy 1999 do modelowego 2003 przy czym modelowy 2003 to produkcja tylko czerwiec - sierpień 2002.
Z tego co kojarzę to już w sierpniu 2002 z fabryki wyjechały pierwsze egzemplarze modelu D3 a co za tym idzie D2 już nie produkowano więc D2 po-lifta z produkcji po wrześniu 2002 próżno szukać.
No a jeżeli ktoś napisał, że dotyczy A8 z produkcji po wrześniu 2002 to znaczy, że dotyczy to modelu D3 a nie D2 ale D3 z roczników modelowych 2003-2004 to oczywiście przed-lift

* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Dzięki za sprostowanie <okioki>FOSS pisze:Noi tak to jest jak opisy do części tworzą laicy....Lewian pisze:Twoje auto jest z kwietnia 2002, zaciski według opisów podejdą z adapterem do polifta po wrześniu 2002. Także może być kiepska sprawa z tym.
po-lift w D2 to rok modelowy 1999 do modelowego 2003 przy czym modelowy 2003 to produkcja tylko czerwiec - sierpień 2002.
Z tego co kojarzę to już w sierpniu 2002 z fabryki wyjechały pierwsze egzemplarze modelu D3 a co za tym idzie D2 już nie produkowano więc D2 po-lifta z produkcji po wrześniu 2002 próżno szukać.
No a jeżeli ktoś napisał, że dotyczy A8 z produkcji po wrześniu 2002 to znaczy, że dotyczy to modelu D3 a nie D2 ale D3 z roczników modelowych 2003-2004 to oczywiście przed-lift
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 20 lut 2014, 22:48 przez Lewian, łącznie zmieniany 1 raz.