http://www.folwarkklepisko.pl/
![]() |
![]() |
![]() |
koledzy, czy ktoś może podesłać linka do bazy danych zawierających schematy elektryczne, proszępaulo3535 pisze:Z XP Mode jest ten problem, że wymagany jest procesor, który obsługuje virtualne coś tam... nie pamiętam dokładnie o co tam chodzi, mój tego nie obsługuje i sam Virtual PC wystarcza.
[ Dodano: 2012-02-25, 16:34 ]
dice111,
ja mam schematy elektryczne po polsku, też czytałem na forach, że działają tylko po angielsku albo niemiecku, u mnie są PL :lol:
Tu nie chodzi o to czy po PL, EN, czy DE, ale o to, by w ogóle działały :-)paulo3535 pisze:[ Dodano: 2012-02-25, 16:34 ]
dice111,
ja mam schematy elektryczne po polsku, też czytałem na forach, że działają tylko po angielsku albo niemiecku, u mnie są PL :lol:
Ja pierw wchodzę w instrukcje napraw.zanjac pisze:no i jakaś lipa...wczoraj działało trochę a dziś chce pełną identyfikację pojazdu....wprowadzam i dalej lipa.......juz mnie szlag trafia z tą elsą.......ma ktoś jakiś przepis?
No to ja trafiłem na jakąś dobrą, stabilną wersję. Ściągałem z darkwarez.pl, ale jeb..a ACTA wszystkich dopadła i pliki są pousuwane.daro72 pisze: Pobranych plików około 100 może więcej giga z wielu serwerów. Aż w końcu się poddałem.