Panowie mam pare pytań kupiłem ostatnio taki kabelek http://allegro.pl/kabel-vag-obd-napraw- ... 72343.html
Noi jakos nie jestem z niego zadowolony lu tez mam problem w aucie,nie mogę np. połączyć sie z xenonami tzn. jak wchodzę w lewy lub prawy,nie łączy sie też z modułem komfortu(może byc padnięty?),centralnym zamkiem.
Do tego kabelka mam programy VWTOOL, POLSKI VAG 4.9 i VAG K+CAN COMMANDER FULL 1.4 ten ostatni to porażka na maxa. Czy te programy sa oki pod ten kabel czy lepiej załatwić coś innego czy poprostu ten kabel jest do kitu?
Kabel VAG do D2 FL
Kabel VAG do D2 FL
Ostatnio zmieniony 02 gru 2012, 00:35 przez VOLUS, łącznie zmieniany 2 razy.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Te starszej generacji kable do VAG-COM można z powodzeniem używać z VCDS Lite 1.0, jego plusem jest bezproblemowe działanie na systemach 64 bitowych. Aktualnie Ross Tech wypuścił nawet wersję 1.2 i z niej by można było skopiować sam katalog Labels aby mieć jak najnowsze pliki z opisami.
Do nowszych aut z CAN wymagany jest już kabel VAG-COM nowszej generacji, gdzie program nazywa się już VCDS.
Do nowszych aut z CAN wymagany jest już kabel VAG-COM nowszej generacji, gdzie program nazywa się już VCDS.