dokladnie - 2 nastawniki oryginalne z kompletem do wymiany drozsze niz cale auto .pepi pisze:no tak i tyle by było w temacie raczej 99 % nie wpakuje tyle kasy w tak stare auto
[D2 FL ALL ] Wymiana napinacza (nastawnika) łańcucha
-
- Forum Audi A8
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Generalnie miałem z dinocars. Parametry ok, ale kapało na pasek jak i z tyłu. Dałem do pospawania te zaślepki i git bo na gwarancji polecili klejem.. I było ok. Teraz kupiłem z ASO i tak porównując to "zamienniki" nawet nie leżały koło tych z serwisu. Mało tego te serwisu miały wytłoczenia producenta HY! Kto się obraca w hydraulice siłowej to nie trzeba przedstawiać marki. Klasa sama w sobie. Pospawane sprzedałem, o dziwo :p i gdybym drugi raz podchodził do zagadnienia to tylko ASO i przeżyć ból d..y jak chce się mieć święty spokój.
Tylko się zaczyna temat rzeka, 5.5k w "strucla" za 17k... No cóż, każdy ma inne auto i inne wymagania. Ja postawiłem na hi level, bez kompromisów bo jak mam jeździć dieslem to dziękuję..
Tylko się zaczyna temat rzeka, 5.5k w "strucla" za 17k... No cóż, każdy ma inne auto i inne wymagania. Ja postawiłem na hi level, bez kompromisów bo jak mam jeździć dieslem to dziękuję..
jest jeszcze regeneracyja
ja zakładałem te nastawniki tanie nie raz w mim aucie to silnik zmieniłem bez to
ale pomijając ich rozszczelnienie bo po zaklejeniu było ok to tak ze 30 tys bo tyle ludzie robili a dalej to nie wie czy było ok bo auta ludzie sprzedawali .
jeden gość zakładał mocniejsze sprężyny np tylko to w 1.8 t i było ok w tym przypadku nalatał 70 tys
ja zakładałem te nastawniki tanie nie raz w mim aucie to silnik zmieniłem bez to
ale pomijając ich rozszczelnienie bo po zaklejeniu było ok to tak ze 30 tys bo tyle ludzie robili a dalej to nie wie czy było ok bo auta ludzie sprzedawali .
jeden gość zakładał mocniejsze sprężyny np tylko to w 1.8 t i było ok w tym przypadku nalatał 70 tys
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
-
- Forum Audi A8