[ - ] Wersja LONG
...o Panie no tu mnie zaczynasz przekonywac.... w sumie to LONG i wiecej miesca z tylu jest rekompensacja za brak skladaych tylnych siedzen...co mnie dobilo po kupnie auta bo tego nie wiedzialemRafiPl pisze:.....tylne siedzenie nie służy tylko do wożenia pasażerów więcej miejsca ---> więcej możliwości
to nie jest zwykły napęd...to
Hehe, to prawda jak diabli. A faktycznie, brak składanych tylnych siedzień to czasami wkurza, ale taka filozofia konstruowania limuzyn. Najszybciej dla niewtajemniczonych na sprawdzenie wersji LONG jest rzut okiem na boczek tylnych drzwi - będzie tam dodatkowy niemalże kwadratowy dodatkowy schowek na okulary.5-stars pisze:Long jest naprawdę spoko , problem jest tylko jak chcesz coś sięgnąć z tylnej kanapy siedząc z przodu
Bądź dobry jak chleb.
Ja wsiadając do auta często rzucam czapkę na tylne siedzenie niestety mam za krótkie ręce by po nią sięgnąć lub co kol-wiek co leży z tyłu. Long hmm fajne i nie wygląda specjalnie dziwniej od zwykłej wersji w porównaniu do niektórych koncernów co budują longi przypominające składaki. Audi pięknie się prezentuje w wersji L5-stars pisze:Long jest naprawdę spoko , problem jest tylko jak chcesz coś sięgnąć z tylnej kanapy siedząc z przodu
- tutenhamon
- Super Klubowicz
ernesto no i zapomniałeś dodać że : Long nigdy nie będzie tak dojechany jak na przykład S-ka ale może mieć większy przebieg .Oprócz tego że nie znacznie powiększona jest część dla podróżujących na tylnych siedzeniach to i część bagażowa też jest nieco większa . A na dokładkę można dodać że rozstaw kół jest szerszy a zatem i lepsze parametry i lepszą przyczepność . Niektóre podzespoły które wymieniamy muszą być tylko do wersji LONG
- martinezzg
- Super Klubowicz
Mi się coś zdaje że long nie ma większego bagażnika.tutenhamon pisze:ernesto no i zapomniałeś dodać że : Long nigdy nie będzie tak dojechany jak na przykład S-ka ale może mieć większy przebieg .Oprócz tego że nie znacznie powiększona jest część dla podróżujących na tylnych siedzeniach to i część bagażowa też jest nieco większa . A na dokładkę można dodać że rozstaw kół jest szerszy a zatem i lepsze parametry i lepszą przyczepność . Niektóre podzespoły które wymieniamy muszą być tylko do wersji LONG
Bagażnik jest taki sam 525 litrów ,adrian949 pisze:Mi się coś zdaje że long nie ma większego bagażnika.tutenhamon pisze:ernesto no i zapomniałeś dodać że : Long nigdy nie będzie tak dojechany jak na przykład S-ka ale może mieć większy przebieg .Oprócz tego że nie znacznie powiększona jest część dla podróżujących na tylnych siedzeniach to i część bagażowa też jest nieco większa . A na dokładkę można dodać że rozstaw kół jest szerszy a zatem i lepsze parametry i lepszą przyczepność . Niektóre podzespoły które wymieniamy muszą być tylko do wersji LONG
Tu jest zwykłe a8 d2 http://www.autocentrum.pl/dane-technicz ... /d2/sedan/
A tu jest long http://www.ultimatespecs.com/pl/samocho ... -Long.html
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.