danishow pisze:Maciek, jak tobie lipa to mi je oddaj, zwrócę Ci pieniążki i każdy będzie zadowolony
co mi po tych pieniążkach i jak mam byc zadowolony skoro kupilem cale nowe zawieszenie by obnizyc auto na nowych podzespolach wraz z talerzykami

???
Dani czekam na info czy masz tam te gumy zalozone czy nie, i nie mam pretensji do Ciebie o nic, szukam tylko rozwiazania , mowie lipa bo mialo byc plug and play a w moim przypadku nie jest (czasem sie zdarza)... wszystko w aucie mam oryginalne , nie kupilem jak to mi sugerowano za dlugich amorow czekalem na to sporo czasu, wydalem kupe hajsu na zawieche (dla mnie to spora kwota) by to zmienic po calosci i wyszlo ze guma nie pasuje , jedni mowia ze guma powinna byc , a wrecz musi, z kolei ty mowisz ze gumy sie tam nie montuje ...(ale sprawdzisz jak masz u Siebie ) zeby nie mowic teraz wyszlo troche maslo maslane, ale czekam na informacje bo ta pomoze mi rozwiazac problem jesli nie masz zakladam bez jesli masz szukam innej gumy
moze wystarczyloby dac inna gume i po sprawie tylko jaką? dopasuja mi to gdzies w sklepie motoryzacyjnym czy musi to byc jakis element dedykowany ja mechanikiem nie jestem i sie nie znam
ktos jeszcze mi powie ze mam nie mowic lipa kiedy mowie lipa ?

i jest to moje prywatne zdanie o sytuacji w ktorej sie znalazlem
nie roztrzasam i placze chce sie tylko dowiedziec co i jak bo bezpieczenstwo moje i innych jest dla mnie najwazniejsze .... wiem ze niekotym ciezko zrozumiec spoko