[D2 4.2PB ] Jaki olej silnikowy polecacie?
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
wiem mam kolesia co jezdzi do niemiec po olej wiec kuma baze wiec zamierzam sprobowac tego wynalazkuernesto pisze:mariosrs, olej jest dobry, wręcz rewelacyjne ma właściwości przeznaczony do pojazdów zasilanych podtlenkiem gazotu. Tylko trzeba uważać by nie kupić podróbki. Na necie są porównania jak powinna wyglądać oryginalna bańka i jak rozpoznać że jest to na 100% Motul.
czyli co kupiłeś po taniosci?pepi pisze:ja poleciałem po taniości
jak ma być dobrze to i tak będzie
Ja tam wolę coś lepszego ale też bez przesady np millersa 260za 5l:)
ja jeżdżę na motul w 2.3 20v ii 2.5 tdi r5 w nim to po zmianie z castrola który byl w de zalany szklanką ucichła na zimnym jak rozgrzanym oleju jak ma ponad 130c to czasem odezwie
Więc myślę że da radę bo teraz też castrol jest
Pepi, a chociaż oryginalne te oleje u kolegi są, bo szukam jakiegoś kompetentnego sprzedawcy, który podróbek nie sprzedaje. A może któryś z kolegów może polecić jakiś sprawdzony sklep w necie, gdzie kupi oryginalnego motula, lub valvoline, w dobrej cenie oczywiściepepi pisze:nie w sklepie u kolegi na allegro jest po 67
http://allegro.pl/total-quartz-9000-ene ... 34344.html
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Ja mam oryginał Motula.... bezpośrednio od polskiego dystrybutora.... odezwij się ile i jaki chcesz i nie widzę problemubeyer28 pisze:A może któryś z kolegów może polecić jakiś sprawdzony sklep w necie, gdzie kupi oryginalnego motula, lub valvoline, w dobrej cenie oczywiście
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-