![]() |
![]() |
![]() |
[S8 D2 01 ] obroty na zimnym 900rpm przy 0*C
[S8 D2 01 ] obroty na zimnym 900rpm przy 0*C
Jakie powinny byc obroty silnika po rozruchu zimnego silnik przy temperaturze około 0 stopni na zewnątrz , u mnie za uwarzyłem czy latem czy zimą to obroty po rozruchu są zawsze poniżej 1000 rpm nawet jak były mrozy, i szybko spadają do około 700-800, poszarpuje trochę, a tylko czasami zdarzy się że wskoczą na 1200 przy odpalaniu i też szybko spadają
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Z przykrością muszę powiedzieć, że Meyle jakoś słabo się spisuje - u jednego kolegi w D3 założyłem taką nową i po 2 miesiącach zaczęła buczeć a po 3 miesiącach wyjąłem z auta i oddałem w reklamację 

* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
u mnie bylo to samo ale po ok. tygodniuFOSS pisze:Z przykrością muszę powiedzieć, że Meyle jakoś słabo się spisuje - u jednego kolegi w D3 założyłem taką nową i po 2 miesiącach zaczęła buczeć a po 3 miesiącach wyjąłem z auta i oddałem w reklamację

![:]](https://a8team.pl/images/smilies/kwadr.gif)
to nie jest zwykły napęd...to
Spróbuj patentu Martina, przesmaruj i u Ciebie też może pomoże. Sam tego spróbuje, może będzie lepiej...kamilsxt pisze:... a u mnie jeszcze lepiej kur........aaaa po zamontowaniu ryczało jak krowa ... brak słów jakie części robią. 20 km i wymontowana, tamta podklejona będzie lepiej się sprawowac, a to badziewie trzeba jakoś zwrócic.