[D3 04 4.2MPI/LPG ] BRC zalozylem, teraz prosze o rade
Świeczki na PB się nie zużywają tak szybko a wizualnie to niewiele sobie popatrzesz jesli chodzi o gaz. 225tyś lub więcej to już czas by świeczki wymieniac do LPG na nowsze i dobre.
Pepi nie tragizuj. Instalka ładnie się zapowiada a że montażyści ominęli kilka szkoleń to już nie jest rzadkie wśród tych specjalistów.
Kolego znajdź inny serwis brc z kumatymi i niech ci zrobia regulacje,sprawdzenie. Jesli nie możesz znaleźć zapraszam w moje rejony.
Pepi nie tragizuj. Instalka ładnie się zapowiada a że montażyści ominęli kilka szkoleń to już nie jest rzadkie wśród tych specjalistów.
Kolego znajdź inny serwis brc z kumatymi i niech ci zrobia regulacje,sprawdzenie. Jesli nie możesz znaleźć zapraszam w moje rejony.
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Wszystok gra, auto przebadałem wzdłuż i wszerz. Ostatnio wymieniałem sprzęgło hydrokinetyczne bo falowały mi obroty. Auto jest naprawdę w nienagannym stanie (niemiec płakał jak sprzedawał ;( )pepi pisze:auto na paliwie chodzi poprawnie ?
Póki co mam spokoj, zapłon nie wypada po wymianie wtrysków. Myślę że wystarczy wyregulować całość i będzię hulało jak trzeba. Tylko nie znam nikogo kto może to fachowo zrobić.
-
- Forum Audi A8
Marku, podjedź tu: http://takada.pl/ i pytaj o "Turka" - to ten drugi z lewej na zdjęciu. Facet powinien to ogarnąć, bo oni robią w BRC. Pozdrawiam
Bądź dobry jak chleb.
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Takada mocno reklamuje sie w radiu, czesto o niej slychac. Nie znam nikogo kto u nich zakladal gaz. Jesli uwazasz, ze "Turek" jest dobry to sprobuje...pebo pisze:Marku, podjedź tu: http://takada.pl/ i pytaj o "Turka" - to ten drugi z lewej na zdjęciu. Facet powinien to ogarnąć, bo oni robią w BRC. Pozdrawiam