![]() |
![]() |
[D2 ALL ] navi z audi a4 do audi a8 d2
[D2 ALL ] navi z audi a4 do audi a8 d2
Witam mam pytanie, otóż czy navi z audi a4 (chodzi o taką: http://allegro.pl/audi-a4-b6-b7-nawigac ... 29817.html), pasuje do audi a8 d2 czy trzeba przerabiać jakoś półkę itd., i jak trzeba przerabiać to proszę o podanie jak to zrobić itd. z góry dziękuje i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 16 lip 2011, 19:29 przez SamackA8, łącznie zmieniany 1 raz.
Hehe mój kumpel to sprzedaje 
Wracając do tematu - nie będzie pasowała do D2. nie zmieścisz jej w półkę, poza tym ta navi komunikuje się po CANie a Ty CANu nie masz.
Szukaj sobie od przedlifta z rocznika 98 (tylko w tym roczniku wychodziły w przedlifcie) bądź od polifta, ewnetualnie od Audi A6 C5.
Musisz zmienić tez całą konsolę, panel klimatyzacji i kawałek wiązki elektrycznej wraz z przyciskami na konsoli (jeśli będzie to konsola od polifta).
Od przedlifta naprawdę ciężko znaleźć.

Wracając do tematu - nie będzie pasowała do D2. nie zmieścisz jej w półkę, poza tym ta navi komunikuje się po CANie a Ty CANu nie masz.
Szukaj sobie od przedlifta z rocznika 98 (tylko w tym roczniku wychodziły w przedlifcie) bądź od polifta, ewnetualnie od Audi A6 C5.
Musisz zmienić tez całą konsolę, panel klimatyzacji i kawałek wiązki elektrycznej wraz z przyciskami na konsoli (jeśli będzie to konsola od polifta).
Od przedlifta naprawdę ciężko znaleźć.
Elektronika samochodowa.
hehehe, nie cfaniakuj :lol:robertas pisze:Co sie nie da,jak sie da :-P
Ładna robota, widziałem na żywo
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
wiem wiem, pisałem to w uznaniu Twojej roboty ;-)robertas pisze:Hehe,Damiano,przeca ja nie cwaniakujenie ma rzeczy niemozliwych ;-)
Ja już w swojej pierwszej D2-ce miałem ochotę na wrzucenie tego radia z A6 C5 bo wnerwiało mnie latanie z CD'kami do bagażnika (i to jeszcze tymi zwykłymi)... i miałem łatwiej od Ciebie bo moja po-liftowa była... ale zabrakło mi samozaparcia więc zamiast zmiany radyjka dokupiłem Phatbox'a i o zwykłym CD już praktycznie zapomniałem :lol:
No nie załamuj mnie... kamery cofania to ja w D3 nawet nie mam :shock:robertas pisze:juz niedlugo pojawi sie u mnie tuner TV i moze kamera cofania :mrgreen:
chyba muszę coś podłubać bo jak tak dalej pójdzie to na spotach czy zlotach nie będzie się już czym pochwalić :lol: :-P
No jak popijesz a będziesz szukał wrażeń to zamiast jeździć swoją i szukać wrażeń zawsze będzie mógł zasiąć w aucie i odpalić Collina i tez będzie jazda :mrgreen: za to prawka Ci nie zabiorą :mrgreen: :mrgreen:robertas pisze:myslalem nad wsadzeniem PS2...ale to juz jest chore :mrgreen:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Nooo ja wlasnie takie z A4 bede mial u Siebie ramka juz porobiona :mrgreen: Fakt ze trzeba bylo ciac tez navi ale co tam :mrgreen: Wyszlo jak fabryka :mrgreen: Co do kamery cofania Foss no prosze Cie :mrgreen: To nawet ja mam kamere cofania :lol: ;-) A Tuner Tv tez bedzie razem z tym nowym radiem
. Zreszta co wam bede duzo gadal moze w ciagu miesiaca ta moja bryka osiagnie poziom prezentowalnosci :mrgreen:
[ Dodano: 2011-07-18, 22:44 ]
PS robert kurde z tym PS-em nic nie mow bo jeszcze moja chora glowa uzna to za dobry pomysl i gdzies z tylu taki PS sie pojawi.... hmm w sumie mam juz tam nawet monitorek z wyjsciami.... hmmm :mrgreen:

[ Dodano: 2011-07-18, 22:44 ]
PS robert kurde z tym PS-em nic nie mow bo jeszcze moja chora glowa uzna to za dobry pomysl i gdzies z tylu taki PS sie pojawi.... hmm w sumie mam juz tam nawet monitorek z wyjsciami.... hmmm :mrgreen:
-
- Super Klubowicz
Oj tam, oj tam. CAN tam jest wbrew pozorom i mozna go wykorzystac..k44761 pisze:Hehe mój kumpel to sprzedaje
Masz problem z autem? Zapraszam:
Magnice ul.Kwiatowa 1
10km od Wrocławia
Magnice ul.Kwiatowa 1
10km od Wrocławia
- pioter
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1998
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG