Panowie cały czas działam w temacie mojego tel, wiec mam pytanie
po zakupie auta nie miałem słuchawki w podłokietniku ale z tego co zauważyłem to wszystkie polifty były wyposażone w tel dodatkowo, mam głośniczek od tel w słupku kierowcy.
Na forum piszecie, że oprócz słuchawki potrzebne jest jeszcze wzmacniacz i antena w bagażniku oraz moduł za navi.
Pytanie gdzie go dokładnie znalesc za navi i czy modele które po 2000r nie miały adapterów do tel ale orginalna słuchawkę audi również go posiadały?
Drugie pytanie to gdzie powinna być wpięta słuchawka, u mnie poza dziura w podłokietniku nie widzę żadnego gniazda. ..
Z góry dziękuje za jakiekolwiek wskazówki
Pozdro!!
![]() |
![]() |
[S8 D2 00 ] Telefon GSM
- matrose1983
- Forum Audi A8
[S8 D2 00 ] Telefon GSM
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2015, 15:46 przez matrose1983, łącznie zmieniany 1 raz.

- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
jesli pozwolicie podepne sie pod temat ale z innym problemem, mianowicie mam ori telefon w aucie ale chciałbym go wymontować, by moja małżonka mogła sobie tam "kosmetyczkę" zrobić <niegadam>
Jak można rozebrać podłokietnik, bądź cokolwiek, bo w podłokietniku nie ma jak zdemontować tego uchwytu na telefon... <niewiem>
Jak można rozebrać podłokietnik, bądź cokolwiek, bo w podłokietniku nie ma jak zdemontować tego uchwytu na telefon... <niewiem>
to nie jest zwykły napęd...to
- matrose1983
- Forum Audi A8
- matrose1983
- Forum Audi A8
krzychu22.p1i pisze:Pierwsza wtyka jest w podłokietniku następnie idzie w dół za kratki nawiewu tylnego tunelu i tam jest następna wtyka z jakąś płytką.
brak wtyczki,jedyny przewód który znalazłem po wyjęciu podłokietnika to od zasilania podświetlenia lewej przegrody... natomiast znalazłem wejście z boku schowka przy dżwigni ręcznego z boku jest płaskie wejście czy to jest od tel?