Kiedyś bez wykupienia tej naklejki nie chcieli mi zwrócić dowodu. :wpale:
![]() |
![]() |
![]() |
Nie potrzebna ni druga naklejka - każdy profesjonalny warsztat bez problemu przeklei twoją ze starej szyby na nową ;-)Simone331 pisze:I jeszcze naklejka z hologramem na nową szybę. Koszt jak dobrze pamiętam 30zł.![]()
Jeżeli masz tą co miałeś i jest nie uszkodzona już na nowej szybie w miejscu do tego wyznaczonym to moim zdaniem nie ma żadnych podstaw prawnych żądać zakupienia nowej :roll:Simone331 pisze:Kiedyś bez wykupienia tej naklejki nie chcieli mi zwrócić dowodu. :wpale:
To fakt, bo tak właśnie miałem to zrobione.FOSS pisze:Nie potrzebna ni druga naklejka - każdy profesjonalny warsztat bez problemu przeklei twoją ze starej szyby na nową ;-)
Pomimo długotrwałej walki na języki w WK, oznajmili mi, że muszę nabyć taką naklejkę bo inaczej dowód u nich jeszcze trochę poleży. W innym wypadku kazali mi dostarczyć zaświadczenie z zakładu, potwierdzające przełożenie naklejki na nową szybę. Ogólnie po przekalkulowaniu sobie straconego czasu na załatwianie tego świstka, postanowiłem ją kupić. Najlepsze było to, że zamówiłem ją i po zapłaceniu już mogłem odebrać dowód, a dopiero po dwóch tygodniach zgłosić się po naklejeczkę. :wpale:FOSS pisze:Jeżeli masz tą co miałeś i jest nie uszkodzona już na nowej szybie w miejscu do tego wyznaczonym to moim zdaniem nie ma żadnych podstaw prawnych żądać zakupienia nowej :roll:
Kretyni :evil:Simone331 pisze:Pomimo długotrwałej walki na języki w WK, oznajmili mi, że muszę nabyć taką naklejkę bo inaczej dowód u nich jeszcze trochę poleży...FOSS pisze:Jeżeli masz tą co miałeś i jest nie uszkodzona już na nowej szybie w miejscu do tego wyznaczonym to moim zdaniem nie ma żadnych podstaw prawnych żądać zakupienia nowej :roll: