części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Time Bandit by FOSS :D

Awatar użytkownika
cerbera
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: cerbera » 15 lis 2014, 11:15

Może foto zimowe ?? :D
A8 D3 4.2 V8 pb+lpg ''ZŁOTOWŁOSA''
http://rietzphotography.com/
www.chimerabulls.pl

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 20 lis 2014, 11:39

cerbera pisze:Może foto zimowe ?? :D
Nie ma zimy to i foto zimowego nie ma :P

Ale na dniach lecę znowuż do Niemiec więc jutro zarzucam zimówki - robiłem wstępne przymiarki więc nie powinno być źle ale zrobię jakieś foto panie ciekawski co by nie było że się z tym ukrywam :D

[ Dodano: 2014-11-20, 11:38 ]
cerbera pisze:Może foto zimowe ?? :D
Noi są... tak to teraz wygląda....
jest dobrze chociaż tak mi się opatrzyły Miltispoke'i że do tych nie mogę się przyzwyczaić....
ale heble pięknie się teraz prezentują :D

Obrazek . Obrazek
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

Dymian
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Dymian » 20 lis 2014, 17:43

To są te pożyczane i wróciły? Bo już nie ogarniam ;)

Lakier

Post autor: Lakier » 20 lis 2014, 17:45

Masz już komitet kolejkowy do kupna tego samochodu? ;)

Awatar użytkownika
Preston81
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Preston81 » 20 lis 2014, 17:46

nie tamte były ładniejsze te wyglądają jak od jakiegoś kombi :D albo od taxi :D <joke>

btw wlasnie jak tam sprawa tych zaginionych felg sie skonczyla ???
bądź sobą, wariatów też lubią

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 20 lis 2014, 21:55

Dymian pisze:To są te pożyczane i wróciły? Bo już nie ogarniam ;)
preston81 pisze:nie tamte były ładniejsze te wyglądają jak od jakiegoś kombi :D albo od taxi :D <joke>
Niestety, tak jak preston81 zauważył to nie są te które "kolega" sobie przywłaszczył.
Też uważam, że tamte były ładniejsze ale niestety do mnie nie wróciły.

Te natomiast, również zresztą 19-tki, należą do kolegi cerbera który użyczył mi je na czas zimy za co mu serdecznie dziękuję :)
Tylko opony zimowe musiałem sobie następny komplet kupić :/
preston81 pisze:btw wlasnie jak tam sprawa tych zaginionych felg sie skonczyla ???
Sprawa zatrzymała się w prokuraturze - jak to zwykle w Polsce bywa nikt nie jest zainteresowany wyjaśnieniem sprawy :/
Dałem Policji na tacy sporo dowodów i świadków ale to dla nich za mało.
Jak wrócę z DE to napiszę jakąś skargę, na prokuraturę i na policję też bo to do ch..ja nie podobne <onie>
Lakier pisze:Masz już komitet kolejkowy do kupna tego samochodu? ;)
eeeee.... właściwie to było tu już dwóch kolegów co zapisywali się na niego ale na razie nie sprzedaję ;)
chociaż nie wiem co będzie w przyszłym roku bo może kupię następną w DE i tam sobie zarejestruję bo jak tak będę jeździł na polskich blachach to kiedyś się do mnie na dobre przyczepią..... noi wtedy tą siłą rzeczy będę sprzedawał ;)
inspekcje przed zakupem

-

Awatar użytkownika
Preston81
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Preston81 » 20 lis 2014, 22:07

nie martw sie nie jestes sam w ICH dupie za przeproszeniem ja sie poltora roku po sądach bujałem jest wyrok jest kara ( w zawiasach) a koles nadal ma to w pompie
bądź sobą, wariatów też lubią

beyer28
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: beyer28 » 20 lis 2014, 22:22

FOSS pisze: właściwie to było tu już dwóch kolegów co zapisywali się na niego ale na razie nie sprzedaję ;)
chociaż nie wiem co będzie w przyszłym roku bo może kupię następną w DE i tam sobie zarejestruję bo jak tak będę jeździł na polskich blachach to kiedyś się do mnie na dobre przyczepią..... noi wtedy tą siłą rzeczy będę sprzedawał ;)
Jak nie ma mnie w tej 2 chętnych to na 3 się zapisuję :D Spoko, mamy polsko-niemieckie pojednanie, a więc nikt Cię nie ruszy, no chyba, że z nielegalem latasz :D
ps. Ciężko kolegę w warsztacie spotkać, ze 3 razy już byłem i nie zastałem ;)

Awatar użytkownika
orkaskawina
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: orkaskawina » 20 lis 2014, 22:23

Damian co masz za uchwyt przy antenie bo sam nie wiem jaki kupić.
Odis Ellsa 5.3 baza 2016
http://chomikuj.pl/orkaskawina
VCDS , ODIS-s -e

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 20 lis 2014, 23:09

preston81 pisze:nie martw sie nie jestes sam w ICH dupie za przeproszeniem ja sie poltora roku po sądach bujałem jest wyrok jest kara ( w zawiasach) a koles nadal ma to w pompie
No niestety jakoś to mnie nie pocieszyło :/

Już raz mendy postępowanie umorzyli :/
Jak napisałem zażalenie z rozpisaniem szczegółów i podstawy prawnej tak sprawa utknęła w prokuraturze - pewnie nie wiedzą co z tym fantem mają zrobić. Jak umorzą ponownie to znowuż napiszę zażalenie ale teraz wyślę to również do kilku instytucji nadrzędnych <onie>
beyer28 pisze:Jak nie ma mnie w tej 2 chętnych to na 3 się zapisuję :D
<okioki>
beyer28 pisze:Spoko, mamy polsko-niemieckie pojednanie, a więc nikt Cię nie ruszy, no chyba, że z nielegalem latasz :D
Latam legalnie ale nielegalnie <tjaa> tzn. mam tu meldunek ale ósemkę wciąż mam na siebie i wciąż na polskich blachach a to raczej długo tak się chyba nie da. Myślę intensywnie jak to uporządkować ale raczej dopiero w przyszłym roku.
A jak mnie przycisną to pójdzie papierowo na kogoś innego i wtedy oficjalnie będzie to tylko auto pożyczone.... chociaż nie bardzo chcę tak robić bo później przy sprzedaży ludzie myślą że jakieś krętactwo odchodzi :/
beyer28 pisze:ps. Ciężko kolegę w warsztacie spotkać, ze 3 razy już byłem i nie zastałem ;)
Jak to 3 razy?....
Toż ja wiele razy słyszałem jak z roboty wyjeżdżasz i do mnie nie zajechałeś ani razu <tjaa>
Ale w tym tygodniu to ja w DE siedzę to mnie nie zastaniesz. W poniedziałek tylko byłem koła zimowe zarzucić i tyle.
Wracam mam nadzieję najpóźniej w środę bo roboty mam już na następne 3 tygodnie a tutaj też nie wypoczywam i też coś robię także jakby coś to w drugiej połowie tygodnia wpadaj a najlepiej kontrolnie wcześniej zadzwoń ;)
orkaskawina pisze:Damian co masz za uchwyt przy antenie bo sam nie wiem jaki kupić.
Jakiś Presidenta jak dobrze pamiętam mocowany do klapy. Do tego krótką antenę helikalną i do niedawna byłem z tego bardzo zadowolony ale.... ostatnio coś mi się podziało ze sprzętem bo jakoś albo ja mniej słyszę albo ja jestem mniej słyszany <hmm>
Niestety ale kompletnie nie miałem czasu przyjrzeć się temu więc jeżdżę trochę na głucho - wprawdzie bardzo mi to nie przeszkadza ale czasem sprzęt się przydaje jak kilka dni temu jak jechałem do tu do DE to pod Poznaniem po drodze miałem coś załatwić i droga w przebudowie była - zapytał by człowiek co rozkopane i na jakim odcinku drogi a tak musiałem sterczeć w korku i uzbroić się w cierpliwość :/
inspekcje przed zakupem

-

ernesto

Post autor: ernesto » 20 lis 2014, 23:16

Ehhh widzę że do stolicy zima zawitała. Ja dziś też się zastanawiałem nad założeniem traperów ale jeszcze poczekam. Ciekaw jestem jak sprawa z felami się zakończy, ale też może ciągnąć się latami :/

r4q
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: r4q » 20 lis 2014, 23:54

FOSS pisze:[A jak mnie przycisną to pójdzie papierowo na kogoś innego i wtedy oficjalnie będzie to tylko auto pożyczone.... chociaż nie bardzo chcę tak robić bo później przy sprzedaży ludzie myślą że jakieś krętactwo odchodzi :/
No ale z taką kolejką chętnych to myślę, że i tak nie będzie to stanowiło problemu :P

A koła, mimo, że zimowe to i tak ładne i wcale niemałe :)

Ja niestety też muszę się przesiąść na zimówki i nie wiem jeszcze czy 18" czy 17" założę, ale wizualnie napewno będzie to o wiele gorzej wyglądać ;(

beyer28
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: beyer28 » 21 lis 2014, 09:18

FOSS pisze:Jak to trzy?....
Toż ja wiele razy słyszałem jak z roboty wyjeżdżasz i do mnie nie zajechałeś ani razu <tjaa>
Ale w tym tygodniu to ja w DE siedzę to mnie nie zastaniesz. W poniedziałek tylko byłem koła zimowe zarzucić i tyle.
Wracam mam nadzieję najpóźniej w środę bo roboty mam już na następne 3 tygodnie a tutaj też nie wypoczywam i też coś robię także jakby coś to w drugiej połowie tygodnia wpadaj a najlepiej kontrolnie wcześniej zadzwoń
Aaaaaa, bo wiesz ja bylem u Ciebie bez dźwięku v8, tzn., na piechotke :) najczęściej przed południem, między dostawami u siebie :) przed 15 jak mnie na Babicach slychac to już na mocnym gazie jadę do biura na Lazurowej, bo mnie chamstwo ciśnie o raport dostaw :/ zadzwonie i zajrze na pewno :] pozdro

Gość

Post autor: Gość » 25 lis 2014, 21:22

Po co meldować w DE jak w Pl jest taniej i to o wiele?? Ja nie widzę sensu wyrzucenia sporej sumki no ale kto bogatemu zabroni :)

majkaistefan

Post autor: majkaistefan » 25 lis 2014, 23:34

Witam!
Apophis pisze:Po co meldować w DE jak w Pl jest taniej i to o wiele?
A po co maja gadac po katach ze na dom starczylo a auto jakies lewe?

Stefan.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D3 (2002 - 2009)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl