Time Bandit by FOSS :D
Nie ma zimy to i foto zimowego nie macerbera pisze:Może foto zimowe ??
Ale na dniach lecę znowuż do Niemiec więc jutro zarzucam zimówki - robiłem wstępne przymiarki więc nie powinno być źle ale zrobię jakieś foto panie ciekawski co by nie było że się z tym ukrywam
[ Dodano: 2014-11-20, 11:38 ]
Noi są... tak to teraz wygląda....cerbera pisze:Może foto zimowe ??
jest dobrze chociaż tak mi się opatrzyły Miltispoke'i że do tych nie mogę się przyzwyczaić....
ale heble pięknie się teraz prezentują
.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Dymian pisze:To są te pożyczane i wróciły? Bo już nie ogarniam
Niestety, tak jak preston81 zauważył to nie są te które "kolega" sobie przywłaszczył.preston81 pisze:nie tamte były ładniejsze te wyglądają jak od jakiegoś kombi albo od taxi <joke>
Też uważam, że tamte były ładniejsze ale niestety do mnie nie wróciły.
Te natomiast, również zresztą 19-tki, należą do kolegi cerbera który użyczył mi je na czas zimy za co mu serdecznie dziękuję
Tylko opony zimowe musiałem sobie następny komplet kupić
Sprawa zatrzymała się w prokuraturze - jak to zwykle w Polsce bywa nikt nie jest zainteresowany wyjaśnieniem sprawypreston81 pisze:btw wlasnie jak tam sprawa tych zaginionych felg sie skonczyla ???
Dałem Policji na tacy sporo dowodów i świadków ale to dla nich za mało.
Jak wrócę z DE to napiszę jakąś skargę, na prokuraturę i na policję też bo to do ch..ja nie podobne
eeeee.... właściwie to było tu już dwóch kolegów co zapisywali się na niego ale na razie nie sprzedajęLakier pisze:Masz już komitet kolejkowy do kupna tego samochodu?
chociaż nie wiem co będzie w przyszłym roku bo może kupię następną w DE i tam sobie zarejestruję bo jak tak będę jeździł na polskich blachach to kiedyś się do mnie na dobre przyczepią..... noi wtedy tą siłą rzeczy będę sprzedawał
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Jak nie ma mnie w tej 2 chętnych to na 3 się zapisuję Spoko, mamy polsko-niemieckie pojednanie, a więc nikt Cię nie ruszy, no chyba, że z nielegalem lataszFOSS pisze: właściwie to było tu już dwóch kolegów co zapisywali się na niego ale na razie nie sprzedaję
chociaż nie wiem co będzie w przyszłym roku bo może kupię następną w DE i tam sobie zarejestruję bo jak tak będę jeździł na polskich blachach to kiedyś się do mnie na dobre przyczepią..... noi wtedy tą siłą rzeczy będę sprzedawał
ps. Ciężko kolegę w warsztacie spotkać, ze 3 razy już byłem i nie zastałem
- orkaskawina
- Super Klubowicz
No niestety jakoś to mnie nie pocieszyłopreston81 pisze:nie martw sie nie jestes sam w ICH dupie za przeproszeniem ja sie poltora roku po sądach bujałem jest wyrok jest kara ( w zawiasach) a koles nadal ma to w pompie
Już raz mendy postępowanie umorzyli
Jak napisałem zażalenie z rozpisaniem szczegółów i podstawy prawnej tak sprawa utknęła w prokuraturze - pewnie nie wiedzą co z tym fantem mają zrobić. Jak umorzą ponownie to znowuż napiszę zażalenie ale teraz wyślę to również do kilku instytucji nadrzędnych
<okioki>beyer28 pisze:Jak nie ma mnie w tej 2 chętnych to na 3 się zapisuję
Latam legalnie ale nielegalnie <tjaa> tzn. mam tu meldunek ale ósemkę wciąż mam na siebie i wciąż na polskich blachach a to raczej długo tak się chyba nie da. Myślę intensywnie jak to uporządkować ale raczej dopiero w przyszłym roku.beyer28 pisze:Spoko, mamy polsko-niemieckie pojednanie, a więc nikt Cię nie ruszy, no chyba, że z nielegalem latasz
A jak mnie przycisną to pójdzie papierowo na kogoś innego i wtedy oficjalnie będzie to tylko auto pożyczone.... chociaż nie bardzo chcę tak robić bo później przy sprzedaży ludzie myślą że jakieś krętactwo odchodzi
Jak to 3 razy?....beyer28 pisze:ps. Ciężko kolegę w warsztacie spotkać, ze 3 razy już byłem i nie zastałem
Toż ja wiele razy słyszałem jak z roboty wyjeżdżasz i do mnie nie zajechałeś ani razu <tjaa>
Ale w tym tygodniu to ja w DE siedzę to mnie nie zastaniesz. W poniedziałek tylko byłem koła zimowe zarzucić i tyle.
Wracam mam nadzieję najpóźniej w środę bo roboty mam już na następne 3 tygodnie a tutaj też nie wypoczywam i też coś robię także jakby coś to w drugiej połowie tygodnia wpadaj a najlepiej kontrolnie wcześniej zadzwoń
Jakiś Presidenta jak dobrze pamiętam mocowany do klapy. Do tego krótką antenę helikalną i do niedawna byłem z tego bardzo zadowolony ale.... ostatnio coś mi się podziało ze sprzętem bo jakoś albo ja mniej słyszę albo ja jestem mniej słyszanyorkaskawina pisze:Damian co masz za uchwyt przy antenie bo sam nie wiem jaki kupić.
Niestety ale kompletnie nie miałem czasu przyjrzeć się temu więc jeżdżę trochę na głucho - wprawdzie bardzo mi to nie przeszkadza ale czasem sprzęt się przydaje jak kilka dni temu jak jechałem do tu do DE to pod Poznaniem po drodze miałem coś załatwić i droga w przebudowie była - zapytał by człowiek co rozkopane i na jakim odcinku drogi a tak musiałem sterczeć w korku i uzbroić się w cierpliwość
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
No ale z taką kolejką chętnych to myślę, że i tak nie będzie to stanowiło problemuFOSS pisze:[A jak mnie przycisną to pójdzie papierowo na kogoś innego i wtedy oficjalnie będzie to tylko auto pożyczone.... chociaż nie bardzo chcę tak robić bo później przy sprzedaży ludzie myślą że jakieś krętactwo odchodzi
A koła, mimo, że zimowe to i tak ładne i wcale niemałe
Ja niestety też muszę się przesiąść na zimówki i nie wiem jeszcze czy 18" czy 17" założę, ale wizualnie napewno będzie to o wiele gorzej wyglądać ;(
Aaaaaa, bo wiesz ja bylem u Ciebie bez dźwięku v8, tzn., na piechotke najczęściej przed południem, między dostawami u siebie przed 15 jak mnie na Babicach slychac to już na mocnym gazie jadę do biura na Lazurowej, bo mnie chamstwo ciśnie o raport dostaw zadzwonie i zajrze na pewno pozdroFOSS pisze:Jak to trzy?....
Toż ja wiele razy słyszałem jak z roboty wyjeżdżasz i do mnie nie zajechałeś ani razu <tjaa>
Ale w tym tygodniu to ja w DE siedzę to mnie nie zastaniesz. W poniedziałek tylko byłem koła zimowe zarzucić i tyle.
Wracam mam nadzieję najpóźniej w środę bo roboty mam już na następne 3 tygodnie a tutaj też nie wypoczywam i też coś robię także jakby coś to w drugiej połowie tygodnia wpadaj a najlepiej kontrolnie wcześniej zadzwoń