No właśnie ja mam mieszane uczucia... i mi jakoś z tą czerwienią nie bardzo pasują.Pszendza pisze:i właśnie tej czerwieni brakowało w tym aucie. Też jakis czas temu zmieniałem i zmiana zdecydowanie na plus. tylko ich nie maluj.
Ale malować na pewno nie zamierzam - lampy to nówki sztuki i malowanie nie wchodzi w grę.
drago_o pisze:Lampy sa piek e ale bym je przyciemnil. Ale tylko delikatnie
rafalr93 pisze:Na początku gdy ciemniłeś te lampy jakoś mi nie pasowało ale później się przyzwyczaiłem i było GOOD do takiego widoku i wsumie teraz to lepsze te przyciemnione bardziej pasuje do twojej D3 niż te czerwone jak cegła
No właśnie mi również wizualnie bardziej pasują te "dymione".dice111 pisze:Zawsze można lekko "przydymić" folią na wzór tych z S8 D4 Plusa
Klamka właściwie już zapadła - już wstępnie ugadałem się na oklejanie.
Nie ukrywam, myślałem o niej ale nie szukam specjalnie - jak mi przypadkiem wpadnie w ręce to może kupię.xDonicx pisze:Brakuje jeszcze klapy z lotką
Ale na ten sezon mam inne plany w stosunku do auta i eSkowa tylna klapa jest gdzieś dalej na tej liście.
Zresztą nowe tylne lampy też na tej liście były gdzieś dalej ale w sposób wcześniej nie planowany sprzedałem swoje stare przydymione więc siłą rzeczy wpadły do auta już nowe po-liftowe
No mam ich po dziurki w nosie ale akurat ciemne tylne lampy nigdy nie były przedmiotem rozmowy.danishow pisze:Łoo Panie, miałeś już w końcu dość czepliwych niebieskich?
Ogólnie to powód kontroli zawsze jest jeden - auto rzuca się w oczy a oni nie mogą przejść obok obojętnie.
Wcześniej miałem z przodu ciemne szyby więc było się do czego przyczepić ale jakiś czas temu zdarłem folię z przednich szyb więc powinienem mieć już spokój.... a tymczasem przedwczoraj miałem następną kontrolę. O 1-wszej w nocy stałem na oświetlonym parkingu pod Biedroną i gadałem sobie z jednym kolegą.... więc podjechał nieoznakowany patrol żeby sprawdzić nasze dokumenty
Bo nie można w tym kraju stać sobie i gadać. O 1-wszej w nocy to na pewno jesteśmy złodziejami, dilerami narkotykowymi albo poszukiwanymi gangsterami
A na wiosnę folia powróci również na przednie szyby - pierdzielę system
Jak już kolega zauważył fotki z ciemnymi lampami są 2 strony wcześniej, np. tutaj: http://www.a8team.pl/time-bandit-by-fos ... 99,368.htmPczester pisze:Można prosić o zdjęcie jeszcze z ciemnymi lampami? Na wiosnę będę oklejał wszystkie szyby (oczywiście poza przednią) i zastanawiam się nad lampami delikatnie. Nie mam nigdzie chromu, całe auto w folii, mogłoby to całkiem pasować :-P
Ale te nowe też niedługo będą "dymione" więc niedługo będą też nowe fotki