Drodzy klubowicze, jak większość pewnie zauważyła nastąpiły dość znaczne zmiany na forum, konta (nicki) które mieliście przed zmianami zostały, należy tylko użyć funkcji przypomnij hasło (kliknij) aby wygenerowało nowe hasło na email.
Ps: Jeśli jest jakikolwiek problem z forum po migracji zgłaszajcie do mnie na masz temat (kliknij).
danishow pisze:Już w czerwcu powróciłem do oryginału ...nie widziałeś na zlocie?
Ja pierdziu... nie zauważyłem
drago_o pisze:Przyciemnione ładnie ale... może to fotka a może tak jest. Mam wrażenie, że folia z małym połyskiem, taka wręcz lekko matowa. Małe to foto ciemna folia na wysokim połysk powinna być
Za jasna chyba ta folia. Chyba dam do ponownego oklejenia
Albo te sprzedam i kupię następne i okleję ciemniej
* FOSS motorsport *(PL-Warszawa) inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Noi tak....
W wyniku transakcji kupna-sprzedaży moje nowe lampy po-liftowe zostały sprzedane - za jakiś czas pewnie "wypłyną" na innym aucie klubowym
W związku z powyższym, zgodnie z wcześniejszym planem, kupiłem następne po-liftowe lampy i ponownie je okleiłem - tym razem ciemniej, tak jak miało to być od początku.
Teraz jestem w pełni zadowolony - cud, miód i orzeszki
.
Poza tym nie wytrzymałem.... wrzuciłem na samochód zestaw letni.
No powiem szczerze, że Łukasz z Płocka odwalił taką robotę na moich felgach, że jestem w nich zakochany
Po gruntowym odnowieniu prezentują się super - mienią się raz chromowym połyskiem, raz tytanową szarością oraz czernią - jestem mega zadowolony i ten komplet chyba jeszcze długo nie będzie na sprzedaż
Oponki na ten sezon: PIRELLI P ZERO 265/35ZR20
Podobno z homologacją na jakieś gorsze Porsche więc nie wiem czy mogę na nich jeździć
.
.
Noi co dalej?....
Ano mam w planach na ten sezon następne drobne zmiany ale... jak zrobię to się pochwalę, na razie... sza
-
drago_o pisze:Możesz zrobić fotkę jak lampa świeci w dzień i po zmroku też? + awaryjne? JEstem mega ciekaw jak bardzo je przyciemniło.
Kilka fotek w świetle dziennym.
Czasem lampy wyglądają na przygaszone, lub pojedyncze diody ale tak to już jest ze zdjęciami ledów - nasze oko tego nie chwyta a przez aparat widać, że ledy cały czas mrygają
.
.
-
drago_o pisze:Teraz jest kozak w ...uj Jeśli po zmroku nie będą za ciemne to dowodzik może się utrzyma dłużej
Jeżeli już "dowodzik" to bardziej bym się obawiał w dzień kiedy widać, że one są ciemne.
Ale niektóre nowe auta mają fabrycznie takie czarne lampy... np. nowe SQ7 takie widziałem, biała perła i czarne lampy z tyłu, a świeżo z lory zdjęty pod salonem.
W warunkach nocnych, moim zdaniem, nie ma się do czego przyczepić bo wszystko pięknie świeci
Poniżej parę fotek w wieczornym półmroku.
Drugie zdjęcie zrobione z lampą błyskową - to w odpowiedzi dla kogoś co wcześniej twierdził, że w oklejonych lampach odblaski już nie spełniają swojej roli
.
.
.
dracus6662 pisze:yymm miodzio ile ta przyjemność kosztowała cie
Nowe lampy po-liftowe.... tyle ile kosztują
Jak wystawiałem swoje poprzednie po-lifty na sprzedaż to najtańsze na allegro widziałem po jakieś 3660pln
Oklejanie... tyle ile kosztuje
Detal to jakieś 250-300pln
Cena dla mnie?.... hmmm... nie jest to chyba tajemnicą, że nie płaciłem po cenach detalicznych... ani za lampy ani za oklejanie.
Wydaje mi się, że pracuję w tej branży wystarczająco długo ....
-
FOSS pisze:No powiem szczerze, że Łukasz z Płocka odwalił taką robotę na moich felgach, że jestem w nich zakochany
Ten efekt o którym pisałeś Damian to pewnie to co miałem zrobione na mojej EX W12, też byłem w nich zakochany i nie była do sprzedania a ktoś mi jednak udowodnił , że wszystko jest do sprzedania.
swoją droga jak na 20 cali i ten sam rozmiar opon co u ciebie to jakieś małe te koła
ps. Jak tam się sprawuje po naszym spotkaniu ostatni zakup do bagażnika