[D2 FL ALL ] 255/40R19 jakie dystanse
witam,zastanawiam sie nad zmianą kół w mojej audi tak czytam po łebkach ten temat,a nie można od razu założyc felg z innym et żeby nie trzeba było dystansów dokupować tj.oryginalnie 45 zakupić o 10 lub 15 w strone na zewnątrz nie wiem ile ma być et dlatego pisze na okrętke tzn nie wiem czy sie dodaje czy idejmuje et aby wychodziły na zewnątrz.
Oczywiście, że można z tym że dystanse kosztują powiedzmy 400zł a Felgi 4000zł .andrzeja8 pisze:a nie można od razu założyc felg z innym et żeby nie trzeba było dystansów dokupować
Odejmuje się, tzn. jak chcesz wysunąć 10mm felgę z ET45 to musisz kupić felgę z ET35.andrzeja8 pisze:nie wiem czy sie dodaje czy idejmuje et aby wychodziły na zewnątrz
Odgrzeję kotleta, jako że pogoda ostatnio ładna, to powoli przymierzam się do wymiany kół zimowych na letnie. Mam oryginalne 19" "słoneczka" ET45 z oponą 255/40. Zawieszenie 1BD. Chciałbym założyć dystanse na przód i tył, bo koła są za bardzo schowane. Ma ktoś jakieś zdjęcia swojego autka na tych felgach i tym zawieszeniu? W temacie są same zdjęcia A8, S8 nie widziałem ale może słabo szukałem;)
Tył auta siedzi niżej niż przód, ale na razie nie zamierzam nic z tym robić, obniżenie raczej nie będzie wchodziło w grę, chce tylko delikatnie wyrzucić koła na zewnątrz.
Tył auta siedzi niżej niż przód, ale na razie nie zamierzam nic z tym robić, obniżenie raczej nie będzie wchodziło w grę, chce tylko delikatnie wyrzucić koła na zewnątrz.