ASO AUDI - Czy ma ktoś dojścia?
ASO AUDI - Czy ma ktoś dojścia?
Witam.
Czy ma ktoś z szanownych kolegów jakieś znajomości w ASO Audi, żeby sprawdzili historię pojazdu po numerze VIN?
Bardzo by mi zależało na sprawdzeniu pewnej A8.
Jeśli jest wśród Was ktoś, kto da radę pomóc, to proszę na PRIV.
Pozdrawiam
Czy ma ktoś z szanownych kolegów jakieś znajomości w ASO Audi, żeby sprawdzili historię pojazdu po numerze VIN?
Bardzo by mi zależało na sprawdzeniu pewnej A8.
Jeśli jest wśród Was ktoś, kto da radę pomóc, to proszę na PRIV.
Pozdrawiam
--== A8 4EVER ==--
blastx, na pewno znajdzie się kilka osób które mają takie możliwości, ale jak już Maciek wspomniał nikt tego nie zrobi. Takie sprawy musisz osobiście załatwić w ASO, każde sprawdzanie historii jest odnotowywane na serwerze a drukowanie (ze względu na dane właścieli aut) jest zabronione i może kosztować miejsce pracy ...to tak z grubsza. Powodzenia
Aha...to takie buty...zatem nie pozostaje nic innego jak jechać z właścicielem samochodu do ASO i wówczas bez problemów wszystko powinni wyśpiewać tak?
[ Dodano: 2016-04-10, 23:44 ]
Chyba, że ktoś z Was ma jakiś rozbudowany dekoder VIN, który pokazuje bardzo wiele informacji, a nie jakieś podstawowe, które w sumie można samemu wywnioskować.
[ Dodano: 2016-04-10, 23:44 ]
Chyba, że ktoś z Was ma jakiś rozbudowany dekoder VIN, który pokazuje bardzo wiele informacji, a nie jakieś podstawowe, które w sumie można samemu wywnioskować.
--== A8 4EVER ==--
Dokładnie, ale i tak wątpie czy wydrukują. Zapewne tylko będzie do wglądublastx pisze:zatem nie pozostaje nic innego jak jechać z właścicielem samochodu do ASO i wówczas bez problemów wszystko powinni wyśpiewać tak?
Podaj VIN to sprawdzę ...ale niestety po angielsku.blastx pisze:Chyba, że ktoś z Was ma jakiś rozbudowany dekoder VIN
Daj na niego namiary jakieś
[ Dodano: 2016-04-11, 09:31 ]
A jest ktoś z klubowiczów z rejonów: Żary, Zielona Góra, Lubin, kto byłby w stanie pojechać ze mną na oględziny. Dobrze by było gdyby mieć komputer i miernik lakieru no i trochę wiedzy, bo ja jestem dość zielony. Oczywiście zapłacę za pomoc jeśli trzeba.
[ Dodano: 2016-04-11, 09:31 ]
A jest ktoś z klubowiczów z rejonów: Żary, Zielona Góra, Lubin, kto byłby w stanie pojechać ze mną na oględziny. Dobrze by było gdyby mieć komputer i miernik lakieru no i trochę wiedzy, bo ja jestem dość zielony. Oczywiście zapłacę za pomoc jeśli trzeba.
--== A8 4EVER ==--
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Samobójcakrzychu22.p1i pisze:Tez polecam goscia z alle, swego czasu byl taki gosc co w tle jaki znak wodny byl login (drukowal z prog.) i szybko zagina z ofertami.
Trochę się w tym orientuję i nikt w ASO przy zdrowych zmysłach i chcący kontynuować swoją pracę zawodową nie rozsyła wydruków bezpośrednio z programu... to jak strzał we własne kolano
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-