![]() |
![]() |
Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
Oryginalne sprzęgło jest za słabe. Na moim puściły nity i tarcza ścierna odpadła. Po niedzieli będę miał sprzęgło wzmocnione o 40% szkoda że tyle już na nie czekam.pytlar pisze:A ja dzisiaj byłem na zlocie VAGa i prawdopodobnie spaliłem sprzęgło do końca ;( nie idzie szybko ruszyć bez smrodu sprzęgła... ale odziwo podczas jazdy nie ślizga się, bez problemu ponad 200 leciał na powrocie do domu <niewiem>

Małe spyfoto poczyniłem dzisiaj.
Niestety do szczęśliwego finału jeszcze trochę brakuje ale czasu na swoje auto nie mam wogóle <niewiem>
![Obrazek]()
Teraz tylko Statoil albo Shell. Z braku tych dwóch sporadycznie Lotos.
Na Orlenie z braku innych stacji tylko PB.
Lukoil nigdy.
LPG na stacjach NoName nigdy.
Taka religia <tjaa>
Niestety do szczęśliwego finału jeszcze trochę brakuje ale czasu na swoje auto nie mam wogóle <niewiem>
LPG na Orlenie jest goowniane - ze 3 lata temu przestałem tam tankować kompletnieApophis pisze:Po rak kolejny zrobiłem pełna diagnostyke kompem LPG. Powód to wracające czasami błedy 0561 i 1088 to jest przekroczona granica adaptacji składu mieszanki.
Zmieniam orlen na inna stacje tylko jaką?? <niewiem>

Lukoil nigdy.
Taka religia <tjaa>
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Bede musiał wierzyć razem z tobą.FOSS pisze:LPG na Orlenie jest goowniane - ze 3 lata temu przestałem tam tankować kompletnie
Lukoil nigdy.
Taka religia <tjaa>
A w audi ryjek sie zmienił heh
też to pamiętam. jak dziś foss mówił... jak d3 to tylko z małym ryjkiem...Dymian pisze:O proszę- jeszcze 2-3 lata temu jak D3 to tylko z "małym" ryjkiem bo duży się przecież koledze nie podobał;) a tu psikus.
ale cóż powoli sie starzeje sie....

pozdrawiam
[ Dodano: 2015-04-21, 11:14 ]
a ja zdemontowałem zderzak z przodu i doł z tyłu i dałem do lakiernika bo denerwowały mnie odbicia od kamyków. jak ładnie wyjdzie kolor to jeszcze prysne maske bo mam kilka małych odprysków i trosze mnie drażnią. ale przynajmniej po zemontarzu zderzaków nie widać zeby auto miało jakies przygody.
zdobilem fotki zeby w przyszłości jakis kupujący nie marudził ze po jakimś dzwonie ze zderzaki i maska malowane.
zmieniłem 18 zimówki na letnie 20'
założyłem nowe sprężynki przód -50mm tył -30mm.
zmieniłem oswietlenie wnętrza na ledowe. efekt super.
w drzwiach założyłem projektory audi.. efekt mega czaderski.
w planie jest jeszcze kilka małych zmian. ale to napisze jak zrobie...
przygotowania do zlotu pełną parą....
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2015, 13:04 przez RAJAN, łącznie zmieniany 1 raz.