Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
Oryginalne sprzęgło jest za słabe. Na moim puściły nity i tarcza ścierna odpadła. Po niedzieli będę miał sprzęgło wzmocnione o 40% szkoda że tyle już na nie czekam.pytlar pisze:A ja dzisiaj byłem na zlocie VAGa i prawdopodobnie spaliłem sprzęgło do końca ;( nie idzie szybko ruszyć bez smrodu sprzęgła... ale odziwo podczas jazdy nie ślizga się, bez problemu ponad 200 leciał na powrocie do domu <niewiem>
Małe spyfoto poczyniłem dzisiaj.
Niestety do szczęśliwego finału jeszcze trochę brakuje ale czasu na swoje auto nie mam wogóle <niewiem>
Teraz tylko Statoil albo Shell. Z braku tych dwóch sporadycznie Lotos.
Na Orlenie z braku innych stacji tylko PB.
Lukoil nigdy.
LPG na stacjach NoName nigdy.
Taka religia <tjaa>
Niestety do szczęśliwego finału jeszcze trochę brakuje ale czasu na swoje auto nie mam wogóle <niewiem>
LPG na Orlenie jest goowniane - ze 3 lata temu przestałem tam tankować kompletnieApophis pisze:Po rak kolejny zrobiłem pełna diagnostyke kompem LPG. Powód to wracające czasami błedy 0561 i 1088 to jest przekroczona granica adaptacji składu mieszanki.
Zmieniam orlen na inna stacje tylko jaką?? <niewiem>
Lukoil nigdy.
Taka religia <tjaa>
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Bede musiał wierzyć razem z tobą.FOSS pisze:LPG na Orlenie jest goowniane - ze 3 lata temu przestałem tam tankować kompletnie
Lukoil nigdy.
Taka religia <tjaa>
A w audi ryjek sie zmienił heh
FOSS, noooo ciekawie teraz się mordka prezentuje kończ tam i wrzucaj jakąś fotorelację w swoim temacie )
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
też to pamiętam. jak dziś foss mówił... jak d3 to tylko z małym ryjkiem...Dymian pisze:O proszę- jeszcze 2-3 lata temu jak D3 to tylko z "małym" ryjkiem bo duży się przecież koledze nie podobał;) a tu psikus.
ale cóż powoli sie starzeje sie.... i gusta sie zmieniają.....
pozdrawiam
[ Dodano: 2015-04-21, 11:14 ]
a ja zdemontowałem zderzak z przodu i doł z tyłu i dałem do lakiernika bo denerwowały mnie odbicia od kamyków. jak ładnie wyjdzie kolor to jeszcze prysne maske bo mam kilka małych odprysków i trosze mnie drażnią. ale przynajmniej po zemontarzu zderzaków nie widać zeby auto miało jakies przygody.
zdobilem fotki zeby w przyszłości jakis kupujący nie marudził ze po jakimś dzwonie ze zderzaki i maska malowane.
zmieniłem 18 zimówki na letnie 20'
założyłem nowe sprężynki przód -50mm tył -30mm.
zmieniłem oswietlenie wnętrza na ledowe. efekt super.
w drzwiach założyłem projektory audi.. efekt mega czaderski.
w planie jest jeszcze kilka małych zmian. ale to napisze jak zrobie...
przygotowania do zlotu pełną parą....
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2015, 13:04 przez RAJAN, łącznie zmieniany 1 raz.