Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
Wymieniłem czujnik położenia wału który unieruchomił mi auto na środku skrzyżowania Z ciekawości wydłubałem kabelki ze starego żeby zobaczyć w jakim są stanie i..rozpadły mi się w rękach,dziwne że to wogóle działało
Wyczyściłem i nasmarowałem zaciski tylne,w przednich wymieniłem tulejki na dorabiane ale stukaja lekko dalej
Wyczyściłem i nasmarowałem zaciski tylne,w przednich wymieniłem tulejki na dorabiane ale stukaja lekko dalej
No powiem ci że opona rozwalona konkretnie. Miałeś farta, że gdzieś nie przydzwonileś bo na autostradzie 50-tką raczej nie jechałeśpioter pisze:Straciłem przednią prawą oponę przy trochę dużej prędkości ale na szczęście udało się wyhamować przed barierkami . Opona zrobiła się na dwie części . Jutro zmiana na nowe .
A u mnie tak....
jak pamiętasz mój Time Bandit jeszcze wczoraj był w pełni sprawny....
dzisiaj wkleiłem na drzwi brakujące listwy po lakierowaniu i wielki banan zagościł na mojej twarzy - niestety nie na długo....
tocząc się (dosłownie 5km/h) po podrzędnej całkiem równej asfaltowej drodze usłyszałem nagle lekki wystrzał i dźwięk uchodzącego powietrza.
Od razu staneła mi przed oczami twoja wczorajsza nocna przygoda i wysiadając z auta już obmyślałem do kogo dzwonić aby mi podrzucił mój zapas z garażu.
Niestety, opony były całe a strzelił mi prawdopodobnie lewy przedni amorek i auto przodem runęło totalnie na glebę
Wczoraj w nocy kręciłeś głową jak przejeżdżałem przez ten nieszczęsny krawężnik przy wulkanizacji ale dzisiaj to jest dopiero mega gleba
Masakra, znowu plany się sypią
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- dracus6662
- Super Klubowicz
Byłem w sklepie spytac sie czy maja przekaznik pa66-gf30 373 cena 25 e i czekac 3 dni hmm czy z cena nie przesadzili?
Tiptronik wymiana oleju Audi
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]