nie Twojego widuje w ożarowie nieopodal bp?bazzzyl pisze:No i siłowniki klapy tylnej wymienione.
Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
a gdzie- subaru rzadko odpalam, ganiam różnymi wozami- ale przez ożarów tylko przelatuje. Za to często widuje niemalże codziennie ciemne d2 ze srebrnymi lusterkami.bazzzyl pisze:Jeśli srebrne WB, to bardzo możliwe.Dymian pisze:nie Twojego widuje w ożarowie nieopodal bp?bazzzyl pisze:No i siłowniki klapy tylnej wymienione.
A i ja widuję Subaru pod sklepem z częściami samochodowymi. To Twoje?
bazzzyl pisze:No i siłowniki klapy tylnej wymienione.
.....
................
Ja też od kilku dni już na letnich... trochę czuć że 20-tki, jak co roku trzeba się przyzwyczaićmkbewe pisze:... i założyłem letnie koła
Jak się uda to jeszcze umyć auto i posprzątać w środku
I pochlapałem trochę wodą z zewnątrz i wydaje się trochę czystsza
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- ManiekJames
- Super Klubowicz
Zamówiłem nowy Kompresor zawieszenia od WABCO do naszej ósemeczki
Ten stary widać że od nowości lata z autkiem i już raz wymieniałem pierścień ... co prawda ciśnienie się poprawiło ale z biegiem czasu to pracuje coraz częściej i jak kosiarka hałasuje
Pozatym załączał się jak tylko przekroczyłem 40km/h i pracował bardzo często.
czekamy na nowy !! hehe.
ps: pozatym zmieniłem rozdzielacz powietrza od kompresora bo stary miał błąd zwykle jakiś tam zwarcia zaworów. Wpadła młodsza używka
Ten stary widać że od nowości lata z autkiem i już raz wymieniałem pierścień ... co prawda ciśnienie się poprawiło ale z biegiem czasu to pracuje coraz częściej i jak kosiarka hałasuje
Pozatym załączał się jak tylko przekroczyłem 40km/h i pracował bardzo często.
czekamy na nowy !! hehe.
ps: pozatym zmieniłem rozdzielacz powietrza od kompresora bo stary miał błąd zwykle jakiś tam zwarcia zaworów. Wpadła młodsza używka
Pozdrawiam !!
- dracus6662
- Super Klubowicz
wymienilem przelacznik na Auto tak do pelnego kompletu z czujnikiem zostanie kodownie Kanada
wymienilem oslone pod silnikiem bo moja to juz masakra na blachy wkrety itp byla ,, ta jest z jakiegos innego plastiku bardzo elastyczny cos jak abs zobacze jak wytrzyma..
zalozylem lampki pod fotelami z tylu
zalozylem oslonki na kable na akumulator
zalozylem nową windę mmi wszystko plynnie chodzi bo na starej ramka mi pekla w rekach
pozniej dorzuce foty bo mam dosc , zamiast odpoczywac w pl to kurde zapiernicz
ile za kompresor?
ps jaki piercien wtedy brales ?
wymienilem oslone pod silnikiem bo moja to juz masakra na blachy wkrety itp byla ,, ta jest z jakiegos innego plastiku bardzo elastyczny cos jak abs zobacze jak wytrzyma..
zalozylem lampki pod fotelami z tylu
zalozylem oslonki na kable na akumulator
zalozylem nową windę mmi wszystko plynnie chodzi bo na starej ramka mi pekla w rekach
pozniej dorzuce foty bo mam dosc , zamiast odpoczywac w pl to kurde zapiernicz
ile za kompresor?
ps jaki piercien wtedy brales ?
Tiptronik wymiana oleju Audi
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]
A ja dzisiaj kupiłem rozrusznik do swojej D3 używany 😉 Przy rozrzadzie moj był regenerowany i kręcił jak szalony, a po pół roku coraz gorzej, dzis kupiłem używkę zobaczymy jak bedzie teraz kręcić 😉 Najgorsza wymiana bo roboty od groma 😕
ManiekJames, ile kompresor?
ManiekJames, ile kompresor?
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.