![]() |
![]() |
![]() |

Eeee co? W pojedynkę to w parę sekund robię, do tego jedną nogą se boczek trzymam, a na drugiej stoję. Gorsze jest chyba trafianie spinkami w gniazda w poszyciu. Poza tym tył to żaden wyczyn, weź se przedni kierowcySOBA pisze:Najgorsze było włożenie tej linki od klamki wewnętrznej i zaczepienie do boczku po 2h walki udało się. Potem już szło z górki
Alu kliny wróciły na miejsce czy był problem je dopasować?SOBA pisze:Myślałem że będzie tez trochę zabawy z włożeniem tej ramki z szyba ale poszło gładko za pierwszym razem weszło. 4h nam to zajęło jak na 1 raz chyba okej.

w moim przypadku tutaj tkwił problem tutaj w rej małej dziurcemachul333 pisze:Ale jak linka ci się wypina jak ona ma swoje zabezpieczenie ? Zawleczka przy klamce co nie pozwala wypiąc linki. Wiem bo zgubiłem jedna z prawych tylnych drzwi

Tuleje w wózku przednim wymieniałeś? Skąd dorwałeś poduchy? ASO?Gumi191 pisze:u mnie zawieszenie z tyłu wymienione, sprężyny, wózek odnowiony
teraz we wtorek sprężyny przód wymieniam
wał i podpora zrobiona, jednak wciąż mam drgania/wibracje tak od 70km/h, we wtorek oddaje aby poluzowali podporę, zrobili rundkę i przykręcili ponownie, mam nadzieję, że to pomoże, bo jeśli jest źle wyważony wał to znów będę musiał go wozić dużo km do wyważenia i ponownie do zamontowania...
jakoś nie ogarniam dodawania zdjęć więc podrzucam linka
https://photos.app.goo.gl/F2iER4jmmnwhYeVG9