Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
A ja zatankowałem do pełna ale co w tym dziwnego??
Mianowicie juz drugi raz spotkałem się z tym,że tankowałem chyba jak były resztki na tankstelle bo długo to trwało a pod koniec to juz jakby po kropelce sie wlewał gaz.
No i wlałem 50ponad litrów,wcześniej po 20minutowym tankowaniu tez ponad 50wlazło i potem jeździłem i jeździłem na tym gazie o wiele dłużej. A jak ciśnienie jest ok w dystrybutorze to mi chyba szybciej zamyka że juz niby pełna butla-wiecie coś na ten temat??
Mianowicie juz drugi raz spotkałem się z tym,że tankowałem chyba jak były resztki na tankstelle bo długo to trwało a pod koniec to juz jakby po kropelce sie wlewał gaz.
No i wlałem 50ponad litrów,wcześniej po 20minutowym tankowaniu tez ponad 50wlazło i potem jeździłem i jeździłem na tym gazie o wiele dłużej. A jak ciśnienie jest ok w dystrybutorze to mi chyba szybciej zamyka że juz niby pełna butla-wiecie coś na ten temat??
No to to chyba jakaś promocja w Biedronce była bo do A8 takich tanich części nie ma :lol:adrian949 pisze:Kupiłem prawe lusterko z lifta za 30zł lewe dostałem gratis :-D
Ostatnio zmieniony 02 sie 2013, 19:58 przez FOSS, łącznie zmieniany 1 raz.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
-
- Forum Audi A8
Hehe, kolega dobry to sprzedaje po taniośći ;-)FOSS pisze:No to to chyba jakaś promocja w Biedronce była do do A8 takich tanich części nie ma :lol:adrian949 pisze:Kupiłem prawe lusterko z lifta za 30zł lewe dostałem gratis :-D
[ Dodano: 2013-08-05, 21:14 ]
Zamówiłem szkła do lusterek, kupiłem nadkole do przodu i komplet listw do środka A8.
Jest to możliwe... pewnie tak był zakodowany ostatnio i tak miał zapamiętane.pioter pisze:Zmieniłem moduł parktronica na taki co ma literkę C na końcu i bez kodowania zaczęła mi działać wizualizacja .
Ale kodowanie i tak bym sprawdził żeby wszystko działało poprawnie bo masz w nim także informacje m.in. nt. haka holowniczego czy kamery cofania ;-)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Zakupiłem zawieszenie KW :lol: Wracając z Ryk zajechałem z żoną i synkiem, na brzeg Wisły. Gdy próbowałem odjechać Audi nie odpaliło :-( było tylko słychać cyk z rozrusznika. Manualna skrzynia okazała się przydatna Audi odpaliłem z popychu :-D obyło się bez lawety w automacie nie byłoby tak dobrze. Rozrusznik rozkręcony wyczyszczony i A8 pali z pierwszego. Wyciągnięcie rozrusznika trwało 40 min robiłem pierwszy raz z kolegą. :lol:
A czy kolega wybierze się łaskawie tym swoim wymuskanym manualem wspólnie z nami na SummerCars Party ??adrian949 pisze:Zakupiłem zawieszenie KW :lol:
http://www.a8team.pl/summer-cars-party-2013-vt9951.htm :lol:
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-