To może ja poczytam dokładnie instrukcjędrago_o pisze:To mnie zmartwiłeś bo na necie podawali właśnie to jako główną różnicę, poza pradem ładowania, że można wymusić manualnie tryb ładowania. W takim razie to też już nie będzie mój kolejny wybór![]()

![]() |
![]() |
![]() |
To może ja poczytam dokładnie instrukcjędrago_o pisze:To mnie zmartwiłeś bo na necie podawali właśnie to jako główną różnicę, poza pradem ładowania, że można wymusić manualnie tryb ładowania. W takim razie to też już nie będzie mój kolejny wybór![]()
FOSS pisze:To może ja poczytam dokładnie instrukcjębo tam jest tylko jeden przycisk funkcyjny do wyboru trybu pracy i nie kojarzę nigdzie żadnej funkcji wymuszenia ładowania
Ja jak podłączę dużego to już mi się na Boscha nawet nie chce przełączać.gonias pisze:Również w firmie używam Boscha, jeżeli akumulator jest padnięty do 0 prostownik nie podejmuje się ładowania, używamy wtedy "dużego" prostownika by go wskrzesić i Bosch już ładuje do końca![]()
Niestety w przypadku salonu każdy prostownik jest na wagę złota, gdyż "nowe" auta mają straszną tendencje do zjadania prądu na postoju a "duży" jednak nie wygląda estetycznie w tym przypadku, co nie zmienia faktu że również z Boscha jestem bardzo średnio zadowolony, ładowareczki typu C1 C3 C7 świetnie się sprawdzają ale tylko w doładowaniu, gdy w baterii spadnie mocno prąd można się zdziwić że zaświeci się czerwona diodaFOSS pisze:Ja jak podłączę dużego to już mi się na Boscha nawet nie chce przełączać.
Przyznam szczerze, że z tego Boscha średnio jestem zadowolony chociaż przed zakupem czytałem opinie/opisy i miało być przede wszystkim dobrze a nie tanio
teraz to w salonach i w garażach będziemy montowali sobie pętle indukcyjne...gonias pisze:Niestety w przypadku salonu każdy prostownik jest na wagę złota, gdyż "nowe" auta mają straszną tendencje do zjadania prądu na postoju a "duży" jednak nie wygląda estetycznieFOSS pisze:Ja jak podłączę dużego to już mi się na Boscha nawet nie chce przełączać.
Przyznam szczerze, że z tego Boscha średnio jestem zadowolony chociaż przed zakupem czytałem opinie/opisy i miało być przede wszystkim dobrze a nie tanio
maciu pisze: http://allegro.pl/powerbank-rozruch-pro ... 86554.html
oczywiście jako wspomagacz przy niewielkich niedoborach....
O, a to akurat ciekawe.drago_o pisze:Ja korzystałem. Przyjechał pan z pomocy drogowej jak mi Aku padł na mieście i 4.0 TDI odpalił a nie chciało już zakręcić na aku.