Przecież stereotypy skądś się biorą, a ten filmik jest tego przykładem. Beemki to fajne samochody tylko nie dla motłochu! Szkoda tylko auta i ludzi wystawionych na bezpośrednie zagrożenie.. Był wrzucany tutaj filmik JBB i wyglądało to o wiele profesjonalniej i bezpieczniej..Dymian pisze:
ścina mi krew w żyłach- ale w negatywny jednak sposób..
DRIFT.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Ogarnia fure i tyle, jak by sie uiczył to na pierwszym łuku już by poległ.
troche niebezpiecznie i nieładnie z jego strony, ale cóż....
To jest to ssamo jak Wy swoimi ósemkami latacie bokami po skrzyżowaniach i rondach gdzie normalny ruch jest, ale w granicach rozsądku, widocznie jego granica leży dużo wyżej
No chyba że tylko Ja tak mam i gdzie mogę tam bokiem stawiam :oops:
troche niebezpiecznie i nieładnie z jego strony, ale cóż....
To jest to ssamo jak Wy swoimi ósemkami latacie bokami po skrzyżowaniach i rondach gdzie normalny ruch jest, ale w granicach rozsądku, widocznie jego granica leży dużo wyżej
No chyba że tylko Ja tak mam i gdzie mogę tam bokiem stawiam :oops:
A no penie, trzeba wywoływać kontrolowane poślizgi żeby później móc ogarniać niekontrolowane
Wydaje mi się że dzięki temu już raz udało mi się uniknąć rowu. Bardzo niekontrolowany poślizg, co prawda auto obróciło sie o 180* i zatrzymało się przed rowem, ale zanim to nastąpiło, było kilka poważnych kontr
Wydaje mi się że dzięki temu już raz udało mi się uniknąć rowu. Bardzo niekontrolowany poślizg, co prawda auto obróciło sie o 180* i zatrzymało się przed rowem, ale zanim to nastąpiło, było kilka poważnych kontr
umiejętności kierownik ma zajebiste!!! naprawdę tylko pozazdrości M5 chodzi jak burza! generalnie zagrożenie na drogach publicznych stwarzał zajebiste i do potępienia takie wyczyny jak najbardziej :diabel: nie chce myśleć jakby ktoś mu wyszedł... :shock:Dymian pisze:
ścina mi krew w żyłach- ale w negatywny jednak sposób..
Widać że gościu jest mocno wierzący w Boga... :mrgreen: bo 1:28 ,1:29 chyba przejeżdża koło Kościoła czy jakieś Cerkwii... i nie omieszkał się przeżegnać :mrgreen: :mrgreen:
może pomogło mu to dojechać bez żadnych strat ;-)
A jaka jest podstawa prawna do ukarania?adrian949 pisze:... przy okazji dowiedziałem się od policjanta, że za jazdę po placu sklepów grozi mandat od 200zł w wzwyż.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Też o tym słyszałem, kiedyś ponoć nie mogli bo parking sklepu należał do sklpu i to tak jak bys jeździł u siebie na podwórku, no chyba że ktoś zgłośi (właściciel parkingu)
W tamtym roku usłyszałem że Policja już może wystawiać mandaty na takich obiektach, ile w tym prawdy to nie wiem
Ale mam kuzyna w drogówce więc się z nim skontaktuje i napisze jak to jest naprawdę.
W tamtym roku usłyszałem że Policja już może wystawiać mandaty na takich obiektach, ile w tym prawdy to nie wiem
Ale mam kuzyna w drogówce więc się z nim skontaktuje i napisze jak to jest naprawdę.
http://forumprawne.org/prawo-wykroczen/ ... rketu.htmlFOSS pisze:A jaka jest podstawa prawna do ukarania?
http://wykroczenia.wieszjak.pl/wykrocze ... kingu.html