Jaka u was dziś pogoda w regionie?
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Noi stolica zasypana śniegiem "po pachy".... ciągle sypie i jak widzę na razie tylko się rozkręca
Wracałem dopiero co do stolicy z i całe 30 km zawieszenie miałem na "lift" bo takie zaspy na drogach..... cała trasa 30-40km/h i to "wszystkie pieniądze"...... widziałem nawet pługi ale jechały tylko w przeciwnym kierunku....... piękną mamy zimę tej wiosny :evil:
Wracałem dopiero co do stolicy z i całe 30 km zawieszenie miałem na "lift" bo takie zaspy na drogach..... cała trasa 30-40km/h i to "wszystkie pieniądze"...... widziałem nawet pługi ale jechały tylko w przeciwnym kierunku....... piękną mamy zimę tej wiosny :evil:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Oj zima jest. W Rybniku ogrom śniegu i ciągle sypie. Jak wcześniej mówiłem dziś sanki z synkiem ( i tak było) a następnie pokręcić sie na parkingu ( do tego nie doszło). Wyjeżdżając z garażu wjechałem w rowek (nie wielki) ale autko zawisło na podwoziu i nie bardzo chciało wyjechać. No to ja przód tył i już się wydrapuje, aż poczułem że nagle zniknął tylny bieg. Masakra chyba spaliłem skrzynię, to tyle jeżeli chodzi o perypetie z pogodą w rybniku :-(
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof