Pozdrowienia dla A łosiem
to, ze admin czy może admini mają plik w dotychczasowej formie nie znaczy, że tak ma być wiecznie (nawet coca cola zmieniała logo) i bynajmniej dla mnie jakiś upór z ich strony byłby absolutnie nie na miejscu. Rozumiem że mają jakiś monopol na sprzedaż tego bo jest to jakaś symboliczna forma dofinansowania utrzymania forum. Jednak czasy musu przeminęły a admini chyba nie są pokoleniem końca lat 40-tych więc nie będzie trudnym zrozumienie, że nalepka A2TEAM.pl A3TEAM.pl A4TEAM.pl A6TEAM.pl A8TEAM.pl wcale identyczne absolutnie być nie muszą - identycznymi mogłoby by być coś w stylu AudiTeam.pl czyli ogólnie wszystko co ma 4 kółka na grillu. Ja bynajmniej nie mam zamiaru więcej być wrzucany do tego samego wora co A4 czy A6
Owszem kupiłem raz dotychczasową i choćby się odkleiła to zrobię sobie sam inną gdzie będzie widać że tyczy się A8 , no chyba, że powstanie tu gotowiec to wówczas kupię ponownie (chyba nie tylko ja..)
PS. Taka naklejka to chyba darmowa reklama forum na ulicy - jednak by reklama była skuteczna ma być czytelna
Owszem kupiłem raz dotychczasową i choćby się odkleiła to zrobię sobie sam inną gdzie będzie widać że tyczy się A8 , no chyba, że powstanie tu gotowiec to wówczas kupię ponownie (chyba nie tylko ja..)
PS. Taka naklejka to chyba darmowa reklama forum na ulicy - jednak by reklama była skuteczna ma być czytelna
Panowie czy jest tu kolega z Brzeźna który jeździ tą srebrną A8 ??
jestem tam dość często u kolegi i kilka razy się mijałem z tym kolegą
Pozdrawiam
Ogółem to pozdrawiam Wszystkich właścicieli A8
tych słabszych i tych mocniejszych
jestem tam dość często u kolegi i kilka razy się mijałem z tym kolegą
Pozdrawiam
Ogółem to pozdrawiam Wszystkich właścicieli A8
tych słabszych i tych mocniejszych
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Gdybyśmy mieli jakieś większe znaczki klubowe by można było dostrzec to podczas mijania to te pozdrowienia faktycznie miały by większy sens. Tak to chyba to wszystko leci w kosmos bo jednak na forum to chyba jakiś tam promil użytkowników 8semek zagląda, mijam też czasem ale nigdy naklejki jeszcze nie widziałem i pozdrawiać tu kogoś takiego to miłe ale ten ktoś nawet nie świadom tego :-/
Z Audi były: A8 D2 2.8 A8 D3 3.7 A2 1.4 A8 D3 4.2 A4 B7 2.0PB A8 D3 3.0PB Obecnie A8 4.2 lift oraz A2
I tu z z pewnym takim niesmakiem muszę Ci przyznać rację...colln pisze:Gdybyśmy mieli jakieś większe znaczki klubowe by można było dostrzec to podczas mijania to te pozdrowienia faktycznie miały by większy sens...
osobiście praktycznie od początku powstania tego forum miałem wyrobione o tym zdanie i szkoda że tak mało osób swego czasu poparało moje aspiracje związane z klubowym oznakowaniem aut - teraz mamy (a w większości właściwie nie mamy) jakąś małą niewidoczną naklejkę nie wspominając już o tym że druk i dystrybucja tej obecnej delikatnie mówiąc kuleje (bo wciąż są osoby które za nią zapłaciły ale jej nie otrzymały a nikogo z Administracji jakoś zupełnie to nie boli) a do tego odsetek tych którzy tą obecną są zainteresowani też jest mizerny
Kontynułując ten mały off-topik zerknijcie tu jak wyglądaliśmy na zlocie w Niemczech:
http://www.a8team.pl/topics11/2492.htm
(nie dało się nie zauważyć że po pierwsze przyjechaliśmy grupą zorganizowaną a po drugie dosyć liczną)
A to że tak się zaprezentowaliśmy to tylko i wyłącznie nasz wspólna inwencja i zaangażowanie... czyli jak się chce to można coś zrobić dobrze a nie tylko "na sztukę" :lol:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
tak czy siak muszę do Ciebie podjechac sprawdzić czy Twoja Navi CD u mnie zadziała... obgadamy inne kwestie :-)FOSS pisze: @Max
zdzwońmy się, spotkajmy... bo patrząc z perspektywy poprzednich dyskusji nt. wlepek, naklejek, loga i innych klubowych wyróżników to... wiem że brzmi to idiotycznie... forum to nie miejsce na takie dyskusje :evil:
Było śliczne Audi A8 4.2 Quattro 2001r.
a u mnie naklejka słabo widoczna bo:
1. za mała
2. jasna na srebrnym aucie (tylko takie były jak zamawiałem)
a przybywa tych aut na drogach z miesiąca na miesiąc - cóż stają się coraz bardziej dostępne ;-) a może to..
1. za mała
2. jasna na srebrnym aucie (tylko takie były jak zamawiałem)
a przybywa tych aut na drogach z miesiąca na miesiąc - cóż stają się coraz bardziej dostępne ;-) a może to..
Z Audi były: A8 D2 2.8 A8 D3 3.7 A2 1.4 A8 D3 4.2 A4 B7 2.0PB A8 D3 3.0PB Obecnie A8 4.2 lift oraz A2
-
- Forum Audi A8
Pozdrowienia dla A8 4.2 na numerach LPU wlot do Siemiatycz pozdro
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.