maciu pisze:na eslajna to wystarczą dywaniki i znaczek S na klapieernesto pisze:Dlatego kupiłem S-line

![]() |
![]() |
ostatniimi czasyCINEK pisze:tak samo można zapytać, co Ty takiego wielkiego zrobiłeś w tym aucie za te 60k, bo też nie widać po auciePreston81 pisze:a co ty tam takiego wielkiego za 25k wymieniles?![]()
CINEK pisze: wiekszosci osób szukających A8 mało co obchodzi ile włożyłeś w auto...ma kosztować poniżej 20K (FL) i palić w mieście nie więcej niż 15L lpg (4.2)
Ty jak chcesz to możesz spowiadać się ze wszystkiego. Ja nie widzę powodu pisania laboratów. To jest ogłoszenie o sprzedaży a nie proza. A co zrobiłem to moja sprawa, tobie nic do tego, chyba że przyjedziesz z gotówką to możemy gadać.Preston81 pisze:a co ty tam takiego wielkiego za 25k wymieniles? bo ogladalem twoje ogloszenie i nie widzialem tam nic takiego "grubego" zrobionego jak dla mnie to zwykla eksploatacja "wymieniony został kompletny rozrząd, hamulce, oleje (w skrzyni biegów również), zrobiłem kompletny serwis."
???
Ton twoich wypowiedzi jest nieprzyjemny. Jeśli tego nie rozumiesz to twój problem.Preston81 pisze:ojej kolega delikatny, jak nie wolno pytac to po co piszesz w moim temacie dotyczacych moich aut ile wladowales w swoje- przeciez temat dotyczy iwyłącznie moich aut ?? jak juz napisales to zapytalem , i zacytowałem twoje słowa więc nie wiem co cie boli ? że ktoś pyta? jak nie chcesz pytań to nie udzielaj odpowiedzi które same generuja pytania ...
a i tak jeszcze poprosze cię o te moje agresywne wypowiedzi o ktore konkretnie Ci chodzi ? prawie robi wielką różnicę a dla sprostowania rozmawiam tu z kolegami których znam osobiście i jak nie odróżniasz żartów to tez twoj problem ...