Troche o sobie.
- Doc
- Administrator
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2006
- Silnik: Inne
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Imię: Andrzej
Troche o sobie.
Trochę o sobie.... ;-)
Andrzej "Doc" - założyciel forum.
Żonaty, and moje dzieci - syn Dawid, córka Daria.
Służę pomocą na forum.
Andrzej "Doc" - założyciel forum.
Żonaty, and moje dzieci - syn Dawid, córka Daria.
Służę pomocą na forum.
Ostatnio zmieniony 08 lis 2020, 03:55 przez Doc, łącznie zmieniany 5 razy.
"Pokażmy sie" to temat ogólny,w innych zamkniętych działach mamy podobne więc czemu tu nie ma być? Owszem niektórzy są tu i tam ale nie kazdy a w tej grupie sporo ludzipioter pisze:Może to przesuń http://www.a8team.pl/pokazmy-sie-vt3368.htm
no to czas i na mnie
mam na imie Marcin i w tym roku we wrzesniu bede konczyl 30 lat (czyli nalepszy rocznik 1984 )
po studiach germanistyki wyjechalem do Niemiec na jakies 6 lat po czym ponownie wrocilem do kraju. Obecnie pracuje w Lodzi w miedzynarodowym koncernie produkujacym materace do lozek, pokrowce pod marka SEMBELLA / SCHLARAFFIA (w wiekszosci dla JYSKa oraz niemieckich sieciowek jak Matratzen Concord, XXXLutz itp) oraz lozka tapicerwane.
Poza dwoma glownymi nalogami tj. moja zonka i A8 to czekam na ten trzeci nawazniejszy, czyli dzidziusia, ktory przyjdzie na swiat w czerwcu
a tu jeszcze raz ja moja ukochana:
stara milosc
jeszcze w starej ojczyznie - Düsseldorf
mam na imie Marcin i w tym roku we wrzesniu bede konczyl 30 lat (czyli nalepszy rocznik 1984 )
po studiach germanistyki wyjechalem do Niemiec na jakies 6 lat po czym ponownie wrocilem do kraju. Obecnie pracuje w Lodzi w miedzynarodowym koncernie produkujacym materace do lozek, pokrowce pod marka SEMBELLA / SCHLARAFFIA (w wiekszosci dla JYSKa oraz niemieckich sieciowek jak Matratzen Concord, XXXLutz itp) oraz lozka tapicerwane.
Poza dwoma glownymi nalogami tj. moja zonka i A8 to czekam na ten trzeci nawazniejszy, czyli dzidziusia, ktory przyjdzie na swiat w czerwcu
a tu jeszcze raz ja moja ukochana:
stara milosc
jeszcze w starej ojczyznie - Düsseldorf
to nie jest zwykły napęd...to
Postanowiłem i ja troche napisać tutaj.
A więc, jestem Daniel. W tym roku (2014r) mam już 27 lat.
Na zdjęciu jestem wraz z moją narzeczoną - Angeliką.
Tak wyszło że w tym roku i przy okazji na swoje urodziny wraz z Angeliką kupiliśmy sobie segment.
Ujmę to tak, kupiliśmy sobie nasz WSPÓLNY DOOOOMEK
Teraz pozostaje tylko umeblować go tak jak byśmy chcieli i pomyśleć o czymś dalej
Na piszę coś o sobie itp.
Od dziecka uwielbiam samochody. Pamiętam jak jeździłem z tatą na jego kolanach na przednim siedzeniu, później sam siedziałem i prowadziłem na pustym parkingu.
Dziś jestem właścicielem Audi A8 D2 z silnikiem 4.2.
Wcześniejszy mój samochód to A6 C4 2.5TDI AAT AVant.
Narzeczona ma Opla Astrę II 1.7 w dieslu którą też czasem się poruszam. Kolejnym autkiem którym jeżdzę to Mercedes C Klasse Coupe z 2004r mojego taty.
Także mam pod opieką 3 autka dzięki bogu że nie opieką finansową
Nie wiem co jeszcze mogę napisać. jak coś mi się przypomni to napewno napiszę.
Pozdrawiam wszystkich !
[ Dodano: 2014-02-24, 12:08 ]
Mału update,
Od soboty 22-02 już mieszkamy w swoich "4 kątach" <hura>
A więc, jestem Daniel. W tym roku (2014r) mam już 27 lat.
Na zdjęciu jestem wraz z moją narzeczoną - Angeliką.
Tak wyszło że w tym roku i przy okazji na swoje urodziny wraz z Angeliką kupiliśmy sobie segment.
Ujmę to tak, kupiliśmy sobie nasz WSPÓLNY DOOOOMEK
Teraz pozostaje tylko umeblować go tak jak byśmy chcieli i pomyśleć o czymś dalej
Na piszę coś o sobie itp.
Od dziecka uwielbiam samochody. Pamiętam jak jeździłem z tatą na jego kolanach na przednim siedzeniu, później sam siedziałem i prowadziłem na pustym parkingu.
Dziś jestem właścicielem Audi A8 D2 z silnikiem 4.2.
Wcześniejszy mój samochód to A6 C4 2.5TDI AAT AVant.
Narzeczona ma Opla Astrę II 1.7 w dieslu którą też czasem się poruszam. Kolejnym autkiem którym jeżdzę to Mercedes C Klasse Coupe z 2004r mojego taty.
Także mam pod opieką 3 autka dzięki bogu że nie opieką finansową
Nie wiem co jeszcze mogę napisać. jak coś mi się przypomni to napewno napiszę.
Pozdrawiam wszystkich !
[ Dodano: 2014-02-24, 12:08 ]
Mału update,
Od soboty 22-02 już mieszkamy w swoich "4 kątach" <hura>
heh sluchajcie, kto moze to kielich w dlon i zdrowko dzis moje 30-ste urodziny <tjaa> a oto jaką mi zonka ma kochana sprawila calkiem sympatyczna niespodzianke :
i jeszcze na dodatek synek mi rosnie zdrowy i szczesliwy to nie ma nic bardziej cenniejszego w zyciu
ehh zycie....
i jeszcze na dodatek synek mi rosnie zdrowy i szczesliwy to nie ma nic bardziej cenniejszego w zyciu
ehh zycie....
to nie jest zwykły napęd...to
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- dracus6662
- Super Klubowicz
kolejnych 30 z A8 zeby nie było i do małego wpajaj SYNOWI w krew że A8 najlepsze
Tiptronik wymiana oleju Audi
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]
- dracus6662
- Super Klubowicz
o właśnie o tym mówiłem THATS TALK ABAUT IT
[ Dodano: 2014-10-05, 21:58 ]
No to pora i na mnie teraz parę słów mam na imię Daniel ale wszyscy mówią do mnie Darek pochodzę z Wrocławia
Mam 31 lat mieszkam i pracuję w Holandii od 4 lat przedtem mieszkałem i pracowałem w Northen Ireland
W sumie całe życie na emigracji w Pl bywam ale nie za często , w NL trudniłem sie w wielu zawodach ostatnio w DSV LOGISTIC VENLO
Na zdjęciu ja z moją narzeczoną Moniką
[/URL]
[ Dodano: 2014-10-05, 21:58 ]
No to pora i na mnie teraz parę słów mam na imię Daniel ale wszyscy mówią do mnie Darek pochodzę z Wrocławia
Mam 31 lat mieszkam i pracuję w Holandii od 4 lat przedtem mieszkałem i pracowałem w Northen Ireland
W sumie całe życie na emigracji w Pl bywam ale nie za często , w NL trudniłem sie w wielu zawodach ostatnio w DSV LOGISTIC VENLO
Na zdjęciu ja z moją narzeczoną Moniką
[/URL]
Tiptronik wymiana oleju Audi