Siemanko. Chciałbym wam złożyć życzenia Świąteczne jak i Szczęśliwego Nowego Roku !!!
Niech te święta będą pełne ciepła dla was i waszych ósemek, święta wypełni także nadchodzący Nowy Rok, a Wasze najskrytsze marzenia niech znajdą urzeczywistnienie. Pozdrawiam i życzę też sprawności waszym A8
WesołycH ŚwiąT i SzczęśliwegO NowegO RokU WszystkiM !!!
badyl pisze:przyłączam się do życzeń co by jak najwięcej prezentów nasze ósemki dostały ps. moja ma jutro nowy olej filtr oraz wycieraczki :mrgreen: pozdrawiam wszystkich motoryzacyjnych maniaków
Moja miała też wczoraj wymianę oleju w skrzyni biegów, a wcześniej kompletny rozrząd + malowanie zderzaków żeby ładnie wyglądała czyli już wcześniej dostała prezent
SamackA8 pisze:badyl pisze:przyłączam się do życzeń co by jak najwięcej prezentów nasze ósemki dostały ps. moja ma jutro nowy olej filtr oraz wycieraczki :mrgreen: pozdrawiam wszystkich motoryzacyjnych maniaków
Moja miała też wczoraj wymianę oleju w skrzyni biegów, a wcześniej kompletny rozrząd + malowanie zderzaków żeby ładnie wyglądała czyli już wcześniej dostała prezent
moja też dostaje non stop prezenty :mrgreen: a to opony z felgami na zime a to nowe świece w między czasie też malowanie zderzaków i wymiana oleju z filtrem w skrzyni coż droga zabaweczka :mrgreen: :-P
badyl pisze:SamackA8 pisze:badyl pisze:przyłączam się do życzeń co by jak najwięcej prezentów nasze ósemki dostały ps. moja ma jutro nowy olej filtr oraz wycieraczki :mrgreen: pozdrawiam wszystkich motoryzacyjnych maniaków
moja też dostaje non stop prezenty :mrgreen: a to opony z felgami na zime a to nowe świece w między czasie też malowanie zderzaków i wymiana oleju z filtrem w skrzyni coż droga zabaweczka :mrgreen: :-P
Nom dużo nas kosztują nasze niunie .
- tutenhamon
- Super Klubowicz