części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

WesołycH ŚwiąT i SzczęśliwegO NowegO RokU WszystkiM !!!

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
Awatar użytkownika
SamackA8
Super Klubowicz
Super Klubowicz

WesołycH ŚwiąT i SzczęśliwegO NowegO RokU WszystkiM !!!

Post autor: SamackA8 » 19 gru 2011, 17:52

Siemanko. Chciałbym wam złożyć życzenia Świąteczne jak i Szczęśliwego Nowego Roku !!!

Niech te święta będą pełne ciepła dla was i waszych ósemek, święta wypełni także nadchodzący Nowy Rok, a Wasze najskrytsze marzenia niech znajdą urzeczywistnienie. Pozdrawiam i życzę też sprawności waszym A8
I love my A8, A6 and S3 :)
Forum Audi A6
Forum Audi A8
Forum Audi A7

Awatar użytkownika
badyl
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: badyl » 19 gru 2011, 18:39

przyłączam się do życzeń co by jak najwięcej prezentów nasze ósemki dostały ps. moja ma jutro nowy olej filtr oraz wycieraczki :mrgreen: pozdrawiam wszystkich motoryzacyjnych maniaków :peace:

Awatar użytkownika
SamackA8
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: SamackA8 » 19 gru 2011, 20:08

badyl pisze:przyłączam się do życzeń co by jak najwięcej prezentów nasze ósemki dostały ps. moja ma jutro nowy olej filtr oraz wycieraczki :mrgreen: pozdrawiam wszystkich motoryzacyjnych maniaków :peace:

Moja miała też wczoraj wymianę oleju w skrzyni biegów, a wcześniej kompletny rozrząd + malowanie zderzaków żeby ładnie wyglądała czyli już wcześniej dostała prezent :D
Forum Audi A6
Forum Audi A8
Forum Audi A7

Awatar użytkownika
badyl
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: badyl » 19 gru 2011, 20:43

SamackA8 pisze:
badyl pisze:przyłączam się do życzeń co by jak najwięcej prezentów nasze ósemki dostały ps. moja ma jutro nowy olej filtr oraz wycieraczki :mrgreen: pozdrawiam wszystkich motoryzacyjnych maniaków :peace:

Moja miała też wczoraj wymianę oleju w skrzyni biegów, a wcześniej kompletny rozrząd + malowanie zderzaków żeby ładnie wyglądała czyli już wcześniej dostała prezent :D

moja też dostaje non stop prezenty :mrgreen: a to opony z felgami na zime a to nowe świece w między czasie też malowanie zderzaków i wymiana oleju z filtrem w skrzyni coż droga zabaweczka :mrgreen: :-P

Awatar użytkownika
SamackA8
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: SamackA8 » 19 gru 2011, 21:43

badyl pisze:
SamackA8 pisze:

moja też dostaje non stop prezenty :mrgreen: a to opony z felgami na zime a to nowe świece w między czasie też malowanie zderzaków i wymiana oleju z filtrem w skrzyni coż droga zabaweczka :mrgreen: :-P

Nom dużo nas kosztują nasze niunie :).
Forum Audi A6
Forum Audi A8
Forum Audi A7

Ara$
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Ara$ » 23 gru 2011, 13:12

Również składam wszystkim życzenia "Wesołych Zdrowych i Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia" oraz "Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku".

Awatar użytkownika
tutenhamon
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: tutenhamon » 24 gru 2011, 17:51

Zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia , byście miło spędzili te święta w gronie najbliższych. Życzy wam Artur .

arczic
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: arczic » 27 gru 2011, 09:01

ja się dorzucam do zyczen noworocznych :-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl